Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Şıklıktan Vazgeçemeyenlerin Tercihi

Mutfakların vazgeçilmezi Emsan, yepyeni ve fonksiyonel ürünleriyle hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor.  Emsan’ın en yeni fonksiyonel çe...

Mutfakların vazgeçilmezi Emsan, yepyeni ve fonksiyonel ürünleriyle hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor. 

Emsan’ın en yeni fonksiyonel çelik tencere seti Patara şık formu ve estetik tasarımıyla mutfaklardaki yerini alıyor.

Emsan Patara Çelik Tencere Seti, profesyonel tasarım ele oturan bakalit yan saplarıyla yemek yaparken rahat kullanım sağlıyor. Emsan Patara Tencere Seti şık kapakları modern mutfakların vazgeçilmez ürünleri arasında yerini alıyor.

Farklı Boy Alternatifiyle Günlük Kullanıma Uygun

1973’ten günümüze mutfakların vazgeçilmezi olan Emsan, her geçen gün ürün gamına farklı ürünler ekliyor. Patara çelik tencere seti; 18, 22 cm derin tencere ve 24 cm karnıyarık tenceresi olmak üzere üç farklı boy alternatifiyle her mutfağın günlük kullanım ihtiyacını ideal ölçülerde karşılıyor.

Emsan Patara çelik tencere setinin desenli ve düz olmak üzere iki çeşidi bulunuyor. Sadelikten vazgeçemeyenlerin bir numaralı tercihi olan düz Patara Tencere seti, desenli çeşidi ise country tarzından vazgeçemeyenlerin bir numaralı tercihi oluyor. Lazer baskı kullanılarak yapılan desenli Patara Tencere Seti bulaşık makinesinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok