Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kenwood Kmix Mutfak Şefi ile Mutfaklar Renkleniyor

Avrupa’nın gıda hazırlamada lider markası Kenwood, KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Mutfak şefi ile evlerinizde diler...

Avrupa’nın gıda hazırlamada lider markası Kenwood, KMIX Mutfak Şefini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Mutfak şefi ile evlerinizde dilerseniz makarna, dilerseniz de sevdiklerinize özel lezzetli kurabiyeler yapabilirsiniz.

Lider teknolojisi ve pratik tasarımları ile dikkat çeken ünlü İngiliz markası Kenwood, KMIX Mutfak Şeflerinde kolay kullanım özelliği ve fonksiyonelliği buluşturuyor. Ergonomik olarak tasarlanan KMIX Mutfak Şefleri kolay kullanıma sahip olmakla beraber yemek yaparken mükemmel sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor.
Birden fazla işlem yapma kapasitesine sahip Kenwood ‘KMX51 Mutfak Şefi’, tek başına eşsiz bir yardımcı. Ayrıca yemek yapmaktan hoşlananlara verilebilecek eşsiz bir hediye seçeneği.

Kenwood Kmix Mutfak Şefleri renklerin, nostaljik tasarımın ve Kenwood performansının mükemmel bir uyumu. Mavi, sarı ve pembe renkleriyle mutfağınıza enerji ve stil kazandırıyor. Dizayn katmanın ötesinde mükemmel tasarımıyla da yemek yapmayı zevkli ve kolay hale getiriyor. 5 litre paslanmaz çelik kâsesi, 500W motor gücü ve akıllıca tasarlanmış aksesuarları ile en sert hamurların bile üstesinden geliyor.

Kenwood KMIX Mutfak Şefleri’nin gelişmiş elektronik hız kontrolü, malzemeleri istediğiniz hızda karıştırarak kase dışına sıçramasını önlüyor. Bunun yanı sıra güvenlik önlemi sayesinde makinenin karıştırma kısmı kaseden kaldırıldığında da kendisini otomatik olarak kapatıyor. ‘Kenwood Mutfak Şefleri’ sevdiklerinize yemek hazırlamanın keyifli yanını pratiklikle birleştirerek sizlere sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe