Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

En Lezzetli Hamur İşlerinin Adresi

En lezzetli hamur işleri, havuçlu kekler, meyveli tartlar ve dumanı üstünde tüten ekmekler…  Emsan Nar serisiyle evlerinizde bu eşşiz lezzet...


En lezzetli hamur işleri, havuçlu kekler, meyveli tartlar ve dumanı üstünde tüten ekmekler… 

Emsan Nar serisiyle evlerinizde bu eşşiz lezzetleri pişirmeniz artık çok kolay. Yanmaz yapışmaz seramik iç kaplaması, kolay temizlenebilme özelliği ve daha bir çok fonksiyonel yönüyle Emsan Nar Serisi, benzersiz tatlar yaratmanızı sağlıyor.

Emsan, eşsiz hamur işleri pişirmeniz için çok özel bir seri hazırladı. Pratik kullanımı ve şık tasarımıyla Emsan Nar serisi; klasik kek kalıbından kenetli kek kalıbına, ekmek kalıbından 12’li muffin kalıbı ve tart kalıbına kadar ürün çeşitliliğiyle mutfakta harikalar yaratmayı sevenlere sesleniyor.

Emsan Nar serisinin yanmaz yapışmaz ve seramik kaplamalı iç yüzeyi, pişirdiklerinizi yapışmadan ve şekli bozulmadan kalıptan ayrılmasını sağlarken; leke tutmayan yapısıyla da kolay temizlenebiliyor. Ergonomik yapısı ve renk değiştirmeyen iç kaplamasıyla Nar Serisi uzun yıllar güvenle kullanılabiliyor.

Çocuklarınızla Mutfakta Keyifli Anlar Yaşayın

Lezzetli cupcakeler ve renkli mini pastalar hazırlamak artık çok kolay. Emsan Nar Serisi 12’li Muffin Kalıbı ile zamanınızı çocuklarınızla birlikte mutfakta eğlenerek geçirebilirsiniz. Hem göze hem damağa hitap eden tadlar için Emsan Nar serisinden muffin kalıbı, tart ve kek kalıbı tam da size göre.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe