Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bosch Ev Aletleri Altın Örümcek Web Ödülleri’nde Halkın Favorisi!

2014 yılında aldığı ödüllere yenilerini eklemeyi sürdüren Bosch Ev Aletleri, Altın Örümcek Web Ödülleri’nde. Bosch Servis İletişim Video Ban...

2014 yılında aldığı ödüllere yenilerini eklemeyi sürdüren Bosch Ev Aletleri, Altın Örümcek Web Ödülleri’nde.


Bosch Servis İletişim Video Banner’ları ile ‘Halkın Favorisi’ seçildi. Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, “’Halkın Favorisi’ olarak seçilmenin gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, jürinin gerçekleştireceği değerlendirmeler sonucunda da, kategorimize ait Altın Örümcek Ödülü’nü kazanacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Doğa dostu teknolojileriyle gelecek nesilleri düşünen, doğal kaynakları korurken aynı zamanda tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, 2014 yılında aldığı ödüllere yenilerini eklemeyi sürdürüyor. 

İnternet kullanıcıları, 12. Altın Örümcek Web Ödülleri’nde, 2013 yılı için diğer beyaz eşya markalarının da yarıştığı Banner kategorisinde mvmdigital tarafından Bosch Ev Aletleri için hazırlanan Servis İletişimi Video Banner’larını ‘Halkın Favorisi’ olarak belirledi. 
Bosch Ev Aletleri
Pazarlama Müdürü Neylan Süer

İçinde Bankacılık ve Finans, Perakendecilik/Mağazacılık, Telekomünikasyon gibi sektörlerin olduğu toplam 38 farklı kategoride, 12 - 28 Mart 2014 tarihleri arasında SMS ile gerçekleştirilen halk oylamasında 318 web sitesi için toplam 15 binin üzerinde oy kullanıldı.

Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, ödülle ilgili yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz yıl, Bosch indüksiyonlu ocaklarımıza özel hazırladığımız Ateşten Öte web sitemizle Perakendecilik / Mağazacılık dalında, dijital sektör profesyonellerinden oluşan jüri oylaması sonucunda birinciliği göğüslemiştik. 

Bu yıl ise, Servis İletişimi Video Banner’larımızla ‘Halkın Favorisi’ olarak seçilmenin gururunu yaşıyoruz. Sektörümüzde, satış sonrası hizmetler belirleyici bir rol üstleniyor. Tüketici, ürünü ile ilgili her türlü talebine, hızlı, samimi ve en mükemmel şekilde çözüm üretebilecek, profesyonel danışmanlık ve kaliteli hizmet bekliyor. 

Video banner’larımızda, Bosch Ev Aletleri olarak sunduğumuz uzmanlığı anlattık. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, jürinin gerçekleştireceği değerlendirmeler sonucunda da, kategorimize ait Altın Örümcek Ödülü’nü kazanacağımıza inanıyoruz.” dedi.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe