Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Domino’s Pizza’dan pizza şenliği !

Mutlu anları eşsiz Domino’s lezzetiyle taçlandırmaktan keyif alanlar, Domino’s Pizza’nın karşı konulmaz fırsatı ile bir araya geliyor. Domin...

Mutlu anları eşsiz Domino’s lezzetiyle taçlandırmaktan keyif alanlar, Domino’s Pizza’nın karşı konulmaz fırsatı ile bir araya geliyor. Domino’s Pizza; 20 Mayıs–01 Haziran tarihleri arasında orta boy pizzaları, sadece 9.90 TL’ye pizza severlerle buluşturuyor.Kampanya,gel-al serviste Orta Boy Cazip Lezzetler ve Orta Boy Efsane Lezzetler için geçerli…

Düzenlediği promosyonlarla pizza tutkunlarının vazgeçilmez markası olan Domino’s, yepyeni kampanyası ile lezzet fırsatları sunmaya devam ediyor. Kaliteyi ve lezzeti, dumanı üstünde tüten pizzalarına taşıyan Domino’s, kaçırılmayacak kampanyası ile sıcak sohbetleri eşsiz lezzeti ile buluşturuyor.

Özel hamuru üzerinde eşsiz pizza sosu ile Domino’s’unCazip Lezzetler ya da Efsane Lezzetler mönüsünden seçeceğiniz orta boy pizzalar,9,90 TL’lik fırsatı ile sofraları şenlendiriyor. Aynı zamanda 3 TL farkla Türk mutfağından esinlenerek hazırlanan Yöresel Lezzetlerde açlık anlarında sizi şımartıyor.

Sevdiklerinizle birlikte lezzetli bir sofrada buluşmak istiyorsanız, eğlencenin adresi Domino’s Pizza farklı promosyonuyla yine yanınızda…

Domino’s Pizza:
1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, son açılan Bulgaristan, Almanya, Romanya, Ukrayna, Vietnam, Flipinler ve Polonya pazarlarıyla birlikte bugün dünyada 70 ülkede toplam 10 bin restoran işletiyor ve yıllık toplam cirosu 6 milyar ABD dolarını aşıyor. Dünyanın en büyük evlere servis pizza şirketi konumunda bulunan Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 18 yıldır sürdürüyor. Domino’s Pizza, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere 63 ile yayılmış 381 şubesi, Gebze, İzmir ve Ankara’daki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor. 

Domino’s Pizza, franchising sistemiyle büyüme planları kapsamında 2017 yılı sonuna kadar Sinop, Erzincan, Kars, Iğdır, Burdur, Ağrı başta olmak üzere farklı illerdeki şube açılışlarını sürdürmeyi hedefliyor.Ülkemizde 3 bin çalışanı bulunan Domino’s Pizza’nın lezzet yolculuğu, dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozzerella üretim teknikleriyle hiçbir katkı maddesi kullanılmadan ürettiği mozzerella ile birleştiriyor. 

Domino’s Pizza’nın; sucuk, sosis pepperonin, jambon gibi zengin şarküteri ürünlerinde dana etinin en özel bölgelerinden seçilen etler kullanılıyor. Her siparişte elle açılan taze Domino’s hamuru, Türkiye, Kazakistan ve Amerika’nın kaliteli buğdaylarının eşsiz harmanıyla elde ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok