Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yaz mevsiminde zeytinyağlı lezzetlerle hafif sofralar…

Tadına doyum olmaz zeytinyağlı enginar, zeytin piyazı, ebegümeci salatası, zahter salatası, turp otu salatası, arapsaçı ve daha birçok enfes...

Tadına doyum olmaz zeytinyağlı enginar, zeytin piyazı, ebegümeci salatası, zahter salatası, turp otu salatası, arapsaçı ve daha birçok enfes zeytinyağlı lezzet… Türkiye’nin dört bir yanından yöresel tarifleri misafirleri ile buluşturan Tadında Anadolu, zeytinyağlı yemek alternatifleriyle hem hafif hem lezzetli öğünler vadediyor.

Türkiye’nin zengin mutfak kültürünün en önemli parçalarından olan zeytinyağlı yemekler, Tadında Anadolu restoranlarında lezzet tutkunlarını bekliyor. Sağlığa faydalarının yanı sıra lezzetiyle de haklı bir üne sahip olan zeytinyağlı enginar, sofraların başkahramanı olmaya aday. Anadolu’nun yeşil aktristleri ebegümeci, deniz fasulyesi, kaya koruğu, radika ve mevsimsel tüm otlar ise salata olarak damaklarda farklı bir lezzet bırakıyor. Zahter salatası, turp otu salatası ve arapsaçı da Tadında Anadolu restoranlarında zeytinyağlılara tutkun lezzet dostlarını bekliyor.

40’ı aşkın şehirden yaklaşık 500 yerel lezzeti restoranlarına taşıyan Tadında Anadolu, sunduğu yemeklerin yörelerine özgü lezzette olmaları için malzemeleri ait oldukları şehirlerden tedarik ediyor. Anadolu’nun kaybolmaya yüz tutmuş tariflerinin peşine düşerek, nesilden nesle aktarılarak günümüze gelmiş en özgün halini restoranlarında misafirlerine sunmak için menüsüne ekliyor. Bu özel menüden örnekleri, İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali, Yenikapı İDO Hızlı Feribot İskelesi, Ankara Esenboğa Havalimanı İç Hatlar Terminali ve Bursa Güzelyalı İDO Hızlı Feribot İskelesi’nde bulunan Tadında Anadolu restoranlarında tadabilirsiniz.

Anadolu’yu tek mutfakta buluşturan marka
Tadında Anadolu, Anadolu’nun tarih kokan lezzetli yemeklerini, baharatlarını ve değişik tatlarını daha fazla tanıtmak düşüncesiyle BTA tarafından kuruldu. Türkiye çapında pek çok ilden 500’e yakın farklı yerel tadı restoranlarına taşıyan Tadında Anadolu’da, Anadolu’nun tüm yörelerine ait yemekler orijinaline sadık kalınarak hazırlanıyor. Misafirler, yemeklerde kullanılan özel malzemeleri ve Türk kültürünü yansıtan hediyelik ürünleri de satın alabiliyorlar. Atatürk Havalimanı’ndaki Tadında Anadolu restoranı, ABD merkezli Daily Meal sitesinin önde gelen gurme ve gezginlerle gerçekleştirdiği ankette “Dünyanın En İyi Havalimanı Restoranları” arasında yer aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe