Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

En Güzel Ramazan Lezzetleri İçin Kenwood Mutfak Şefi

Dünyanın lider İngiliz gıda hazırlama markası Kenwood’un üstün teknolojisi ile siz de mutfağınızın şefi olun. Kenwood KMC010 Mutfak Şefi ile...

Dünyanın lider İngiliz gıda hazırlama markası Kenwood’un üstün teknolojisi ile siz de mutfağınızın şefi olun. Kenwood KMC010 Mutfak Şefi ile hazırlayacağınız birbirinden farklı yemeklerle Ramazan sofralarınıza farklı lezzetler katabilirsiniz.

Ünlü İngiliz markası Kenwood, Titanium Şef KMC010 Mutfak Şefi ile kolay kullanım özelliği ve fonksiyonelliği tek bir tasarımda buluşturuyor. Katı meyve sıkacağı, mutfak robotu, narenciye sıkacağı, cam blendır ve kıyma aparatları ile KMC010, çok işlevli bir mutfak şefi edinmek isteyenlerin bir numaraları tercihi. KMC010 Mutfak Şefi ile teknolojiyi mutfaklarınıza taşıyan Kenwood, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte olacağınız Ramazan sofralarınıza farklı tatlar katacak.

Kenwood KMC010, 2 kiloluk hamuru işleyebilen 1.400 vat motor gücü, eşsiz karıştırma ayarı ve 4.6 litre kapasiteli özel kâse aparatıyla malzemeleri mükemmel bir şekilde karıştırıyor. Kâse içindeki malzemelerin sıçramasını engellemek için özel tasarlanmış ve gelişmiş elektronik hız kontrolü ile istenilen hızda çalıştırılabilen Titanium Şef KMC010 Mutfak Şefi, evinizde lezzetli hamur işleri yapmanıza yardımcı oluyor.

Ramazan Sofralarınızda Lezzetli Tatları Kolayca Hazırlayın
Birbirinden lezzetli Ramazan tatlarını hazırlarken sofralarınızı bir ziyafet şölenine dönüştürecek olan kullanımı kolay ve pratik Kenwood mutfak şefleriyle dilediğiniz yemeği hazırlayabilirsiniz.

Birbirinden kullanışlı ve pratik aparatlarıyla harika yemeklere imzasını atan KMC010 Mutfak Şefinde bulunan sosis yapma aparatıyla evde kendi sosislerinizi yapıp çocuklarınıza kahvaltıyı sevdirebilir, kıyma makinesi özelliğiyle taze kıymalarınızla lezzetli köfteler hazırlayabilirsiniz. Yoğurma aparatlarıyla ise; etsiz çiğ köfte, kısır, mercimek köftesi gibi geleneksel Türk lezzetleriyle masalarınızı donatabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe