Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

KOMİLİ ile Çocuk Şefler Mutfakta!

Kurulduğu günden bu yana 136 yıllık deneyim, bilgi birikimi ve uzmanlığını tüketicilerle paylaşan Komili, tabiatın mucizesi zeytinyağını değ...

Kurulduğu günden bu yana 136 yıllık deneyim, bilgi birikimi ve uzmanlığını tüketicilerle paylaşan Komili, tabiatın mucizesi zeytinyağını değişmeyen Komili lezzetiyle sofralara taşıyor. 

Çocukların sağlıklı ve lezzetli beslenme alışkanlığını kazanmaları için planlanan “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” etkinliği sayesinde çocuklar mutfakta harikalar yaratarak lezzetli yemeklere imza atıyorlar. Koşuyolu EKS Mutfak Akademisi’nde 19 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen “Kek Pişiyoruz” atölye çalışmasına katılmak için şimdiden yerinizi ayırtın!

Komili, çocukların küçük yaşta doğru beslenme alışkanlığını kazanmaları ve birbirinden lezzetli yemeklere imza atmaları için küçük şefleri mutfağa davet ediyor. Komili ve mutfakların ünlü şefi Eyüp Kemal Sevinç işbirliğinde uzman eğitmenler tarafından düzenlenen “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” eğitim etkinlikleri ile çocuklar sağlıklı beslenme alışkanlığını küçük yaşta edinmenin yanı sıra hem yaratıcılıklarını geliştirecek hem de aşçılık sanatını daha yakından tanıyacak.

Kontenjanı 12 kişi ile sınırlı olan “Komili ile Çocuk Şefler Mutfakta” lezzet atölyesi, 6-12 yaş arasındaki çocuklara sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandırmak için bir fırsat sunuyor. 19 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen “Kek Pişiriyoruz” adlı etkinlik atölyesinde çocuklar, limonlu / çikolatalı cup cake ve ev yapımı meyveli süt hazırlayacak. EKS Mutfak Akademisi şeflerinin yönetiminde keyifli bir ortamda gerçekleştirilen atölyede çocuklar, hem öğrenecek hem de eğlenecek.

Bu eğitici eğlenceyi sakın kaçırmayın…
Limonlu/ çikolatalı cup cake ve ev yapımı meyveli süt hazırlayacak olan çocuklar, eğlenceli ve lezzet dolu bir yolculuğa çıkacak. Ayrıca lezzet atölyelerine katılan tüm çocuklar, “Komili Hakiki Lezzet Ustası Sertifikası” alarak mutfaktaki yaratıcılıklarını belgeleyecek ve geleceğin şefleri arasındaki yerini alacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe