Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tefal ile Ramazan ayı rengarenk!

Tefal, doğanın renklerini bulusturan ‘Ceramic Colors’ serisi ve dünyada ilk kez kullanılan Thermo-spot teknolojisi ile Ramazan sofralarınıza...

Tefal, doğanın renklerini bulusturan ‘Ceramic Colors’ serisi ve dünyada ilk kez kullanılan Thermo-spot teknolojisi ile Ramazan sofralarınıza misafir oluyor.

Hem sağlık hem de kaliteden ödün vermeden mutfak ürünleri tasarlayan Tefal, ilk renkli serisi ‘Ceramic Colors’ ile mzzutfaklarınıza Bayramı getirmeye hazır.

Dünyanın tava tenceredeki öncü firmalarından Tefal, sağlık ve kaliteden vazgeçmeden sevdikleriniz için yemek yapmayı eğlenceli hale getiren renkli ‘Ceramic Colors’ serisini sunuyor. Bu seride bir ilki daha gerçekleştiren Tefal, ilk defa seramik tavalarla Thermo-spot teknolojisini bir arada kullanıyor.

Tüketicisine sunduğu her üründe önce ‘sağlık ve kullanıcı dostu tasarım’ diyen Tefal, tüm bu özellikleriyle doğanın renklerini bir araya getirdi. Pembe, mavi ve yeşil renk seçenekleriyle Ramazan coşkusunu mutfaklara taşıyan Tefal, ‘Ceramic Colors’ serisinde 8 farklı tencere-tava seçeneği sunuyor.

Özel seramik kaplamaları ve seramikte dünyada ilk kez kullanılan benzersiz Thermo-spot teknolojisi ile dikkat çeken renkli tasarımlar, 20 ile 28 cm arasında değişen boyutları ve 84,90 TL ile 129,90 TL arasında değişen fiyatlarıyla Ramazan sofralarını şenlendirmek için raflardaki yerini aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe