Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Arçelik Vizon Renkli Ankastre Serisi Göz Kamaştırıyor

Türkiye’nin en çok tercih edilen ankastre markası Arçelik, teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumunu yeni ürünlerine yansıtıyor. Arçelik, mutfakl...


Türkiye’nin en çok tercih edilen ankastre markası Arçelik, teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumunu yeni ürünlerine yansıtıyor. Arçelik, mutfakları keyifli bir yaşam alanına dönüştürecek, mutfaklara tasarımı ile renk ve şıklık katacak vizon renkli ankastre ürünler sunuyor.

Arçelik vizon renkli ankastre serisi ankastre fırın, ankastre ocak ve davlumbazdan oluşuyor. Zarif renkli cam yüzeye sahip olan seri, üstün özelliklere sahip.

Arçelik ankastre ailesinin yeni renk alternatifi olan vizon renkteki ankastre fırın, şıklığı ve üstün pişirme teknolojisiyle göz kamaştırıyor. Zengin pişirme programı ile eşsiz lezzetler sunuyor. Ürün, Çevre Dostu Temizleme Sistemi ile kullanıcıya kolaylık sağlıyor. İç yüzeyinde kirlenmeyi önleyen yan ve arka katalitik duvarlar sayesinde, yemekler pişerken fırın yüzeyine sıçrayan yağlar emiliyor. Bunun yanında, yalnızca Arçelik’in, fırın iç kapağına nano kaplama teknolojisi sayesinde de iç kapak kolayca temizleniyor ve iz tutmuyor. Fırını temizlemek için ovmak gerekmiyor.

Vizon renkli ankastre ocak, şık tasarımı ve güvenlik için gaz emniyet sistemiyle donatılmış 4 gözü gazlı kullanım alanı ile ön plana çıkıyor.

Serideki davlumbaz da dokunmatik ekran, enerji tasarrufu sağlayan LED aydınlatma lambaları ve yüksek emiş gücüyle mutfaklara şıklık ve her daim kokudan arınmış, temiz bir ortam kazandırıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe