Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dönerin stop hali: Stop Klasik

Döner lezzetini geleneksel sınırından çıkaran Döner Stop, Stop Klasik ile tam bir yeni klasik çıkarıyor!  Aradığın doğal döner lezzeti ve ze...

Döner lezzetini geleneksel sınırından çıkaran Döner Stop, Stop Klasik ile tam bir yeni klasik çıkarıyor! 

Aradığın doğal döner lezzeti ve zeytinyağlı ciabatta ekmeği bir araya geldiğinde ortaya dönerin stop hali çıkıyor. Stop Klasik’le tanışmak için rotanı Mecidiyeköy ya da Kavacık’a çevirebilirsin. Unutma: “Bu döneri yersin ve döner yine gelirsin!”.

Döner lezzetini geleneksel sınırından çıkaran Döner Stop, Stop Klasik ile tam bir yeni klasik yaratıyor! Dönerin stop hali de ne demek diyorsan bu satırlara kulak ver!

Stop Klasik’te aradığın lezzeti bulacaksın. Bu lezzet doğal şekilde hazırlanan döner ile Döner Stop’un özel ekmeğinin birleşiminden doğuyor. Döner Stop’ta etler deneyimli döner ustalarının gözetiminde seçiliyor; dönere hiçbir organik ya da inorganik katkı maddesi katılmıyor. Restoranlarda taze taze pişirilen zeytinyağlı ciabatta ekmeği ise sandviçe yumuşaklık ve hafiflik katıyor. Döner Stop’ta döner sandviçler en hijyenik şekilde üretiliyor ve her seferinde aynı lezzetle sunuluyor. Sonuçta ortaya dönerin stop hali çıkıyor!

Artık Stop Klasik’le tanışma vakti... Üstelik bu lezzeti Cheese Klasik, Cafe de Paris, Cheddar Mantarlı ve Jalapeno Biberli şekliyle de keşfedebilirsin. Rotanı Mecidiyeköy ya da Kavacık’a döndürmeye ne dersin? Döner Stop tüm enerjisiyle seni orada bekliyor olacak. Ve unutma: “Bu döneri yersin ve döner yine gelirsin!”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe