Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Fındığa doyamayacaksınız

Dünya çay sektöründe yirmi beş yıllık köklü tecrübesiyle Beta Gıda, sektöre vazgeçilemeyen tadı ile damga vuran Beta Tea’den sonra Almanya’ ...


Dünya çay sektöründe yirmi beş yıllık köklü tecrübesiyle Beta Gıda, sektöre vazgeçilemeyen tadı ile damga vuran Beta Tea’den sonra Almanya’ da üretilen“BENUTA Krem Çikolata” ile sofralarınızı tatlandırıyor.

Birbirinden özel ve lezzetli çayları tiryakileri ile buluşturanBeta Gıda, bir çok kişinin vazgeçilmezi olan Beta Tea’den sonra yepyeni bir ürün “BENUTA Krem Çikolata”ve iki lezzeti bir arada bulunduran “BENUTA Duo Krem Çikolata” ilesizleri tanıştırıyor.

“Benuta Krem Çikolata” çikolata ve fındık denildiğinde ilk akla gelen dünyaca ünlü bir Alman şirketi tarafından üretiliyor. Benuta, % 13 fındık oranına sahip olması ile rakiplerinden bir adım önde duruyor.

Beta Gıda, bu eşsiz lezzeti Türkiye pazarına kazandırarak kahvaltılarınıza yeni bir tat, yeni bir soluk kazandırıyor.

Kapağını açtığınızda daha önce karşılaşmadığınız sizi alıkoyan fındık kokusu, damağınızda bırakacak yumuşacık lezzetiyle sizleri etkisi altına alacak“Benuta Krem Çikolata”sadece sabah kahvaltılarınızda değil, gün boyu keyifle yiyebileceğiniz bir ürün olarak raflardaki yerini alıyor.

Beta Gıda, yepyeni ürünü BENUTA Krem Çikolataile sofralarınızı tatlandırarak, sevdiklerinizle birlikte size unutamayacağınız bir lezzet deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe