Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Japon usulü lezzet deneyimi

Mutfak teknolojisinde uzman marka Gaggenau, havaların ısınmasıyla birlikte bahçe ve teraslara açılan mangal ve ızgara keyfine çok fonksiyonl...

Mutfak teknolojisinde uzman marka Gaggenau, havaların ısınmasıyla birlikte bahçe ve teraslara açılan mangal ve ızgara keyfine çok fonksiyonlu, özel bir ürün sunuyor.

Japon geleneğine uygun ızgara ve pişirme olanağı sunan yeni Vario Teppan Yaki VP 421 sadece Asya mutfağı dostlarına değil, değişik lezzetler keşfetmek isteyen tüm damaklara hitap ediyor.

Profesyonel mutfak çözümlerini evlere taşıyan Gaggenau çok fonksiyonel ve özel ızgara ürünü Vario Teppan Yaki VP 421 ile her zamanki gibi farklı lezzet deneyimleri sunuyor. Vario Teppan Yaki VP 421 ile doğrudan, düz ve sert kromlaştırılmış metal yüzey üzerinde, Japon geleneğine göre ızgara ve pişirme işlemi yapılabiliyor. İki bölgede de isterseniz tüm yüzeyde veya arzu üzerine yalnızca tek bir kısımda tam bir sıcaklık ayarlaması mümkün. Bu da aynı yüzey üzerinde hem pişirme hem de sıcak tutma anlamına geliyor. Azami güç, iki kere 1500 Watt’a varıyor. Cihazla birlikte verilen iki spatül yardımıyla hafifçe kızarmış balık veya sebzeyi çevirebilir, sosu aktarabilirsiniz. Ayrıca Teppan Yaki VP 421’in yüzeyi hafifçe temizlenmeye yetecek kadar temiz kalıyor.

38 cm genişliğinde, çelik ve profesyonel tip düğmeli Teppan Yaki VP 421 de tıpkı elektrikli ızgarada olduğu gibi, 400 serisinin diğer değişken mutfak cihazları ile kombine edilme özelliğine sahip.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe