Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Profilo’nun yepyeni Mikseri ile tatlılar, börekler anında hazır!

Profilo Ev Aletleri’nin Küçük Ev Aletleri dünyasındaki yenilikleri bitmiyor. Profilo’nun yepyeni ürünü MKS4820B Hazneli Mikser seti hayatı ...


Profilo Ev Aletleri’nin Küçük Ev Aletleri dünyasındaki yenilikleri bitmiyor. Profilo’nun yepyeni ürünü MKS4820B Hazneli Mikser seti hayatı daha da kolaylaştırmak için geliştirildi. Döner çelik hazneli, güçlü ve pratik Profilo MKS4820B Mikser seti ile pek çok hamur işini kolayca yapacaksınız.

“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo, motor gücünü 400 Watt’a çıkardığı MKS4820B ile mikser kavramını üst boyuta taşıdı.3 litre hacimli döner çelik haznesinde malzemeleri süratle ve kolayca çırpan, karıştıran, çalkalayan ve hamur haline getiren Profilo MKS4820B Mikser ile birbirinden lezzetli hamur işlerini keyifle yapabileceksiniz.

2 adet paslanmaz çelik çırpma ucu ve 2 adet paslanmaz çelik yoğurma aparatı bulunan Profilo MKS4820B Mikser ile her türlü tarifinizi farklı hız seçenekleri kullanarak istediğiniz kıvamda çırpabilir ve yoğurabilirsiniz.

Dayanıklı çelik blender ayağı, fonksiyonel mikser uçları, ile Profilo MKS4820B Hazneli Mikser, mutfakların en marifetli üyelerinden biri olacak.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe