Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sonbahar Sofralarında Livving Zerafeti...

Sofistike ve sade tasarımları, doğal malzeme ve yüksek kalite işçilikle buluşturan Livving, yenilenen Berry koleksiyonuyla sonbaharın renkle...

Sofistike ve sade tasarımları, doğal malzeme ve yüksek kalite işçilikle buluşturan Livving, yenilenen Berry koleksiyonuyla sonbaharın renklerini sofralarınıza taşıyor. Berry koleksiyonunda yer alan peçetelerin ve amerikan servislerin %100 keten kumaş üzerine kusursuz bir işçilikle nakışlanan desenleri ilhamını yine doğadan alıyor.

Doğal malzemeler, yumuşak renk tonları ve minimalist desenlerle hazırlanmış yüksek kalite ev tekstili ürünlerine imza atan Livving markasının ilk ve en çok sevilen modeli Berry, bu sonbaharda yeni ürün grubuyla zenginleştirilerek sonbahar sofralarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Livving’in ilk koleksiyonlarından biri olan Berry sofra peçetelerinin kısa süre içinde markanın en çok tercih edilen ürünlerinden biri haline gelmesi, koleksiyonun genişletilmesini ve peçetelere kombin olarak amerikan servislerinin de üretilmesini gerekli kılmış.

Yurtdışından ithal edilen %100 keten kumaş üzerine, ilhamını doğadan alan, sade ve minimalist desenlerin kusursuz bir işçilikle nakışlanmasıyla hazırlanan Berry koleksiyonu, kent yaşamının hızlı temposunda, yalın bir estetik anlayışından ve sofistike inceliklerden ödün vermek istemeyenler için özgün seçenekler sunuyor.

Doğal renkler, kullanışlı ve esnek kombinasyonlar…

%100 keten kumaşın doğal tonları üzerine, bej nakışlarla çerçevelenmiş kırmızı berry desenleriyle tasarlanan peçete ve amerikan servisler, toprak renklerinin natürel sakinliğini sonbaharın vazgeçilmezi olan kızıl tonlarının dinamizmi ve enerjisiyle, mükemmel bir renk dengesi içerisinde sunuyor.

Berry koleksiyonunun ve Livving markasının yaratıcısı Yeşim Midilli, ürünlerinde yüzyıldan beri ‘kaliteli kumaş’ kavramının en önemli karşılığı olan keten malzemeyi tercih etmesindeki nedenleri şu sözlerle açıklıyor: “Keten çok dayanıklı bir elyaf ve çok eski zamanlardan beri yüksek kaliteyi çağrıştırmış, hala da öyle kullanılıyor. Her şeyin fiyat/maliyet ilişkisi nedeniyle hızla sentetik ve yapay ürünlere dönüştüğü günümüzde, doğal ve kaliteli ürünlere yer vererek doğanın bir parçası olduğumuzu ve bunun hayatımızdaki önemini vurgulamak istiyorum.”

Berry koleksiyonundaki peçete ve amerikan servisler, birbirlerini en iyi şekilde tamamladıkları gibi, aynı zamanda Livving’in ilhamını yine doğadan alan farklı desenlere sahip diğer koleksiyonlarıyla ve yine markanın en sade koleksiyonu olan Basic ürünleriyle rahatlıkla kombine edilebilecek esnekliğe sahip.

Yüksek kalite standartları...

Ev tekstilinde sofra, yatak odası, banyo ve hediyelik segmentlerinde hizmet veren markanın, hazır giyim ihracat sektöründe uzun yıllara yayılan tecrübeye sahip olan yaratıcısı Yeşim Midilli, öteden beri alışkın olduğu uluslararası yüksek kalite standartlarını Livving ürünlerinin imalatlarında da kullanıyor. Kolay temizlenebilme ve uzun ömürlülük özelliklerine sahip olan Berry koleksiyonu, Livving markasının tüm ürünlerinde olduğu gibi üretim aşamasında sıkı teknik kontrollerden, yıkama ve boya akma testlerinden geçiriliyor.

Tüm Livving ürünlerinin çamaşır makinesinde 30 veya 40 derecede yıkanabiliyor olması markanın kullanıcılar için sağladığı en önemli kolaylıklardan biri. Günümüzde sadece kuru temizleme yapılan ev tekstili ürünlerinin kullanışlı olmadığını düşünen Yeşim Midilli markanın bu yaklaşımının ardındaki felsefeyi şu sözlerle özetliyor: “Livving ürünlerinin kullanıcıların hayatına zevk katmasını istedik. Kullandığımız malzeme ve üretim sürecinde uyguladığımız testler, ürünlerin defalarca kullanılabilmesini, uzun ömürlü olmasını ve kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı sağlayabilmek için.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok