Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Camın Zarafetini Davet Sofralarına Taşıyın

Özenle hazırlanan sofralarda tamamlayıcı unsurların rolü büyük. Büyük bir özveriyle hazırlanan davet sofralarının olmazsa olmazlarının başın...


Özenle hazırlanan sofralarda tamamlayıcı unsurların rolü büyük. Büyük bir özveriyle hazırlanan davet sofralarının olmazsa olmazlarının başında ise cam servis setleri geliyor. 

Emsan, özel olarak tasarladığı BNT 410 Cam Servis Setini hayatına değer ve estetik katmak isteyenlere sunuyor.

Sevdiklerinizle paylaştığınız ikramlarınızda camın şıklığı ve zarafetini sunumlarına yansıtmayı sevenlere Emsan, BNT 410 Cam Servis Setini sunuyor. Camın ihtişamını el işçiliğiyle birleştiren Emsan, zarif çizgilerden oluşan BNT 410 Cam Servis setiyle sofralarında estetiği sevenlerin tercihi olacak.

Gold ve siyah desen renkleriyle her tarza hitap eden BNT 410 Cam Servis Seti, estetik, kalite ve modern çizgileriyle sunumlarınıza eşlik ediyor. 31 ve 61 parçadan oluşan BNT 410 Cam Seti kalabalık ya da çekirdek aile sofralarınızı süslesin. Çay bardağı, çay tabağı, meşrubat bardağı, viski bardağı, ayaklı bardak ve sürahiden oluşan BNT 410 Cam Servis Seti ile sofralarınız mutluluğunuza eşlik etsin.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe