Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

En lezzetli buğday, 10 dakikada sofranızda

Ebly ile önceden pişirilmiş yüzde yüz doğal buğdayınız, mutfakta hazır sizi bekliyor. Her pişirmede doğru kıvamı yakalayacağınız Ebly ile bu...

Ebly ile önceden pişirilmiş yüzde yüz doğal buğdayınız, mutfakta hazır sizi bekliyor. Her pişirmede doğru kıvamı yakalayacağınız Ebly ile buğday, en pratik ve lezzetli haliyle 10 dakikada sofranızda oluyor.

İster salata, ister çorba, ister yemek, isterseniz meze hazırlayın buğdayı birçok öğünde kullanırsınız. Buğdayın uzun süren ve kıvamını ayarlamanız gereken pişirme süresi ise her zaman gözünüzü korkutur. Ancak benzersiz bir modern ön pişirme yöntemi ile Fransa’da üretilen Ebly ile buğdayınız tüm besin değerini koruyarak 10 dakikada sofranızda oluyor. Ebly hazır buğday sayesinde her pişirmede mükemmel kıvamdaki buğdayınız kolayca hazır olurken, pratikliği ile size zaman kazandırıyor.

Ebly hazır buğday, doğal bir protein kaynağı olarak önemli bir besini hızlıca sofralarınıza getiriyor. Tüm vejetaryen diyetler için de önerilen Ebly hazır buğday, doğal lif içeriği ile sindirimi kolaylaştırıyor. Vitamin ve mineraller açısından zengin Ebly buğday, içeriğindeki yavaş emilen glusidler sayesinde öğün aralarındaki ani açlık krizlerini gideriyor. Uzun süreli, yoğun fiziksel güç gerektiren egzersizler için kompleks glusid içeren gıdaların tüketilmesi tavsiye edildiğinden Ebly, sporculara da öneriliyor.

Bir kutusunda 125 gr’lık dört paketin bulunduğu Ebly hazır buğday, pratik ve zahmetsiz lezzetiyle hem mutfağınıza hem sofranıza keyif katıyor. İşte Ebly ile buğdayınızı hızlıca hazırlamanız için pişirme yöntemleri;

Haşlama
Ebly buğdayı paketiyle beraber kaynayan tuzlu suya atın. 10 dakika haşlayın. Bir çatal yardımıyla paketin üst kısmındaki kesik kısımdan suyun süzülmesini bekledikten sonra karışım kabınızın içine koyun. Bir makasla paketi kesip buğdayı dökün. Daha sonra içine önceden hazırlamış olduğunuz malzemeyi ilave edip arzu ettiğiniz şekilde servis yapın.

Tavada
Dilediğiniz malzemeyi (sebze, soğan, sarımsak, domates) tavada 2 dakika kadar soteleyin. Daha sonra içine 1 paket (125 gr) Ebly hazır buğdayı (paketten çıktığı haliyle) boşaltın. Üzerine 2 bardak sıcak su ilave edin. Suyunu çekene kadar 10-12 dakika kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe