Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

5 çayına davetlisiniz

Dost sohbetlerinin, kahkahaların bol olduğu ve muhabbetin en koyusunun yapıldığı anlardan biri de akşamüstü 5 çaylarıdır. Güzel sunumların b...

Dost sohbetlerinin, kahkahaların bol olduğu ve muhabbetin en koyusunun yapıldığı anlardan biri de akşamüstü 5 çaylarıdır. Güzel sunumların başkahramanı Emsan, Butterfly Çay Saati Takımı ile tatlıdan, tuzluya birçok ikramla süslenen çay saatini küçük bir partiye çeviriyor.

Özen ve büyük emekle sevdikleriniz için hazırlandığınız çay saatleri, Emsan’ın renkli şık fincanları ve servis tabaklarıyla keyfe dönüşüyor. Butterfly Çay Saati Takımı, damaklarda unutulmayacak tatlar bırakan kek ve pastalara eşlik ederek size bir göz ziyafeti de yaşatıyor.

Beyaz porselen üzerine kırmızı kelebek deseniyle Emsan Butterfly Çay Saati Takımı, renkli görüntüsüyle bahçelerde ya da çiçeklerle bezenmiş balkonlarda kurulan çay saati sofralarına hemen uyum sağlıyor. 32 parça Butterfly Çay Saati Takımı, pasta tabağı, çay fincanı, kapaklı pasta tabağı, iki katlı kurabiye servis tabağı ve spatuladan oluşuyor.

Emsan 32 Parça Butterfly Çay Saati Takımı İçeriği:
6 adet 23 cm Pasta Tabağı
6 adet Çay Fincanı
6 adet Çay Fincanı Tabağı
6 adet Çay Kaşığı
1+1 28 cm Kapaklı Pasta Tabağı
1+1 Katlı Kurabiye Servis Tabağı
1 adet Spatula
1+1 Şekerlik+Kapak
1 adet Peçetelik
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok