Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ağzının tadını bilenler vazgeçemeyecekler

Bir kıyma makinesi mutfağa ne katar? Eğer sadece sağlık ve hijyen diyorsanız, daha fazlasını görüp hayran kalmak için Profilo GurmeMax ile t...

Bir kıyma makinesi mutfağa ne katar? Eğer sadece sağlık ve hijyen diyorsanız, daha fazlasını görüp hayran kalmak için Profilo GurmeMax ile tanışma vakti geldi!

Küçük ev aletleri ürün gamını yeni ürünlerle zenginleştiren Profilo Dayanıklı Ev Aletlerinin yeni harikası GurmeMax kıyma makinesi üstün özellikleriyle kadın erkek 7’den 77’ye herkesi mutfağa davet ediyor. Sağlık, hijyen, tazelik gibi nedenlerle kıyma, sucuk ve sosis gibi et ürünlerini mutfaklarında hazırlamak isteyenlere ideal çözümü Profilo Dayanıklı Ev Aletleri yeni ürünü, GurmeMax ile sunuyor. Dahası, taptaze öğütülmüş kahve ve karabiber, kıyılmış fındık ve cevizler de artık çok fonsiyonlu mutfakların yardımcısı GurmeMax ile hazırlanıyor.

Sosis ve sucuğunuzu o yapacak
Çok lezzetli ama; güvenli mi, hijyenik mi, sağlıklı mı derken sucuk ve sosisten uzak duranları mutlu edecek haber de yine Profilo’nun yeni ürünü GurmeMax’dan geliyor. Yeni Profilo GurmeMax ile artık evlerde kolayca sucuk ve sosis yapmak mümkün olacak. İstenen lezzetle, istenen baharatlarla ve kıvamda, güvenli ve sağlıklı sucuk ve sosisleri yapmak, hayata daha fazla lezzet katmak GurmeMax ile daha kolay olacak.

Her zevke uygun menüler GurmeMax ile çok kolay
Mutfaklarda hazırlanabilecekler listesine yeni lezzetleri ekleyecek olan GurmeMax‘ın doğrama, kesme, rendeleme ve dilimleme işlemleri için 4 farklı kesme diski bulunuyor. Bu sayede ürün çok amaçlı olarak kullanılabiliyor. 4 mm ve 8 mm kalınlıklarında iki kıyma diski ile ince düşünen, titiz şeflerin seçeneklerini de çoğaltan ürün ile peynirler bile istenilen boyutta dilimlenirken, peynir, havuç, kereviz ve pancar gibi ürünler kolaylıkla parçalara ayrılabiliyor. Kırmızı biber ve domatesten hem salça hem de lezzetli soslar hazırlanabiliyor.

Gerçek bir öğütücü
GurmeMax’ın baharat, ot ve kahve gibi malzemeler için sunulan öğütücü aksesuarı mutfaklara ayrı bir konfor katıyor. Ürünün kahve öğütücü özelliği sayesinde kahve çekirdekleri taze taze çekilirken, özellikle tane karabiber, beyaz biber, rosemary, kişniş gibi çeşitli tane baharatların öğütülmesiyle elde edilen organik karışım yemeklere ayrı bir lezzet katıyor. Sevdiklerinize vazgeçemeyecekleri bir yeni yıl hediye alternatifi de olan Profilo GurmeMax Kıyma Makinesi tüm Profilo yetkili satıcılarında.
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok