Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Akıllı yemekler geliyor

Sofraları süsleyen lezzetli yemeklerde malzeme kadar pişirme gereçleri de önemli rol oynar. Seramik iç kaplaması ve çemberindeki pembe rengi...

Sofraları süsleyen lezzetli yemeklerde malzeme kadar pişirme gereçleri de önemli rol oynar. Seramik iç kaplaması ve çemberindeki pembe rengi sayesinde ısındığını haber verme özelliği ile Emsan Ceraterm akıllı tava, yemek yapmayı kolay, hızlı ve eğlenceli hale getiriyor.

Emsan’ın özel tasarımlarından biri olan Ceraterm Tava, akıllı teknolojisi sayesinde ısındığında çemberindeki pembe renk kaybolarak pişirme zamanını haber veriyor ve zamandan tasarruf sağlıyor.

Mutfakta az vakitte harikalar yaratmak isteyenlerin en büyük yardımcısı olan Ceraterm Tava, zamanın kıymetini bilenlerin en büyük yardımcısı olacak.

Emsan Ceraterm Tava, ısıyı eşit dağıtan kalın alüminyum döküm gövde özelliği ile yüksek performans sergilerken yanmaz yapışmaz seramik kaplamasıyla da kolay temizlenerek bulaşık yükünü azaltıyor. Her türlü ocakta kullanılabilen Ceraterm Tava, indiksiyon ocaklar da rahatlıkla kullanılabiliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe