Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Aynı anda üç yemek pişirebilen yeni buharlı pişirici

Profilo Ev Aletleri’nin havaya ve suya temas etmeden hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler yapılmasını sağlayan yeni PSC1002V buharlı pişirm...

Profilo Ev Aletleri’nin havaya ve suya temas etmeden hem sağlıklı hem de lezzetli yemekler yapılmasını sağlayan yeni PSC1002V buharlı pişirme makinesinde sadece sebzeler değil, et de haşlanıyor hatta, sulu yemek ve pilav da yapılabiliyor. 

Yeni Profilo buharlı pişirici aynı zamanda yemekleri ısıtmak için de kullanılabiliyor. Üstelik 3 yemeği biranda pişirme sırasında kokular da birbirine karışmıyor.

‘Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo'su var' yaklaşımıyla hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Profilo’nun yeni buharlı pişiricisi, “Sağlıklı Yiyecekler” konseptiyle sunduğu ürünlerin son halkası.
Profilo’nun 900 watt’lık yeni PSC1002V buharlı pişiricisi 8,5 litre kapasiteye ve , 3 pişirme haznesine sahip. Ürünün ayrıca pilav pişirme haznesi bulunuyor ve bu haznede arzu edilirse çorba da pişirilebiliyor. Buharlı pişirici sayesinde yiyecekler hava ve suyla temas etmeden sadece buhar ısısıyla pişiyor ve yemeklerin vitamin değeri kaybolmuyor. Ayrıca pişen sebzeler de istenen yumuşaklıkta oluyor.

Profilo’nun yeni buharlı pişirme makinesinde baharatlama için özel bir bölüm ve çorba ve pirinç için ekstra hazne bulunuyor.

Profilo’nun buharlı pişiricisi, zamanlama ayarı, sesli uyarı sistemi, pişirme sırasında su tankını tekrar doldurabilme özelliği ve sıcak tutma gibi fonksiyonlarının yanı sıra, kolay demonte edilebilmesi ve bulaşık makinesinde yıkanabilmesiyle de birçok kullanım kolaylığı sunuyor. Profilo’da güvenliğiniz her zaman üstün tutulduğu için üründe bulunan emniyet sistemi de buharlı pişiricinin susuz çalışmasını engelliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe