Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Batı Akdeniz mutfağından lezzetli seçenekler

Etiler'in fark yaratan mekanı The Galliard yepyeni konsepti “The Galliard Brasserie” ile kışa hazır. Batı Akdeniz mutfağından lezzetli s...

Etiler'in fark yaratan mekanı The Galliard yepyeni konsepti “The Galliard Brasserie” ile kışa hazır. Batı Akdeniz mutfağından lezzetli seçenekler sunan restoran yepyeni brasserie menüsü ve atmosferi ile şehrin yemek ve eğlence hayatına farklı bir bakış açısı getiriyor.

The Galliard fine dining konsepti ile İtalyan, Fransız ve İspanyol mutfağının eşsiz lezzetlerini sunarken giriş katında yer alan brasserie konsepti ile de damak tadına önem veren misafirlerini hem öğlen hem de akşam saatlerinde ağırlıyor. Yaratıcı şef Turgut Ay öncülüğünde benzersiz pek çok lezzet ile konuklarına unutamayacakları deneyimler yaşatan The Galliard, her yaştan insana hitap ediyor.

Şef Turgut Ay ve 15 kişilik mutfak ekibinin hazırladığı yepyeni brasserie menü ise özel lezzetleri ayrıcalıklı bir şekilde sunuyor.

Dünya mutfağının seçkin lezzetlerinin yer aldığı brasserie menüsünde Kalamar Sote, Kuzu Kavurmalı Humus ve İspanyol böreği olarak bilinen Empanada ile lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz. Ana menüde yer alan Anasonlu Pancar "Carpaccio”, Linguini İspanyol Köfteleri, Cafe de Paris Bonfile ise mutlaka tadılması gereken lezzetlerden.

The Galliard’da klasik tatların yanı sıra usta şef Turgut Ay’ın özel tariflerini de deneyimlemek mümkün. Menü de yer alan Batı Akdeniz mutfağına ek olarak Brasserie bölümü için hazırlanan mantı, Etli Pazı Sarma ve The Galliard Burger gibi benzersiz lezzetleri konuklarının beğenisine sunuyor.

The Galliard ünlü mimar Murat Atabarut’un özel dekorasyonu ile dikkat çekerken Kezban Arca Batıbeki, Kemal Seyhan ve Nermin Er gibi sanatçıların eserleri restoranın dokusunu ölümsüzleştiriyor. The Galliard Brasserie ise Mimar Engin Özmen’in dinamik çizgilerinden izler taşıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe