Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Böyle Bir Mutfak Hiçbir Manzarada Yok

Fumée, gurme lezzetleri ve deneyimli kadrosu ile Boğaz’ın vazgeçilmezi olacak Yeme içme dünyasının deneyimli isimlerinden Can Ünsal ve Şef P...

Fumée, gurme lezzetleri ve deneyimli kadrosu ile Boğaz’ın vazgeçilmezi olacak

Yeme içme dünyasının deneyimli isimlerinden Can Ünsal ve Şef Pınar Taşdemir ortaklığında açılan Fumée’nin konukları Akdeniz ve Türk Mutfağı’ndan oluşan füzyon menünün gurme lezzetlerinin tadına varıyor.

Modern Türk Mutfağı’nın deneyimli ismi Şef Pınar Taşdemir’in ellerinden çıkan ve Fumée’de mutlaka denenmesi önerilen lezzetler arasında düşük ısıda ve tam yedi saatte pişirilen erikli kuzu tandır, ördek confit, adaçayında poşe edilmiş levrek, hurmalı demirhindili kuzu incik, levrek ceviche gibi özel lezzetler yer alıyor. Kahvaltı menüsü ise zengin peynir, şarküteri ve ev yapımı reçel çeşitleri ile dikkat çekiyor. Badem likörü ve acıbadem kurabiyeli çikolatalı mousse ve fesleğenli sorbet gibi tatlar da tatlı menüsünün öne çıkanları arasında.

Ferah ve modern bir anlayışla dekore edilen Fumée, eşsiz bir Boğaz manzarasına sahip. Zengin menüsü ve keyifli mekanıyla Fumée Kuruçeşme kutlama, parti ve etkinlik organizasyonları için de ideal bir ortam sunuyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe