Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Cam tutkunlarının vazgeçilmezi

Cam tutkunlarının vazgeçilmezi Paşabahçe, kullanışlı ve şık yeni bir su şişesini ürün portföyüne ekledi. İnceltilmiş hafif gövdesiyle rahatl...

Cam tutkunlarının vazgeçilmezi Paşabahçe, kullanışlı ve şık yeni bir su şişesini ürün portföyüne ekledi. İnceltilmiş hafif gövdesiyle rahatlıkla taşınabilen Basic şişe, vidalı kapağıyla da kullanıcısına büyük bir konfor sunuyor.

Camda trendleri belirleyen Paşabahçe, kullanışlı ve şık yeni bir su şisesini ürün portföyüne ekledi. İnceltilmiş hafif gövdesiyle her yere rahatlıkla taşınabilen Basic su şişesi, özel vidalı kapağıyla da dikkat çekiyor.

Açma ve kapama için sadece çevirmenin yeterli olduğu vidalı pratik kapak, özel tasarımı sayesinde hem suyun taze kalmasını ve kolay dökülmesini sağlıyor. Hem de kapağın kaybolma ihtimalini ortadan kaldırıyor.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk alternatifi sunan Basic su şişesi, en sağlıklı içecek olan suyu daha büyük bir keyifle tüketmeniz ve kendi özel su şişenizi sade ve şık tasarımıyla çalışma alanlarınıza taşımanız için de ideal

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe