Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çay ve Çikolatanın Sürpriz Uyumunu Keşfedin!

Dünyanın farklı bölgelerinden getirilen gurme çay keyfinizi, eşsiz bir çikolata ile taçlandırmaya ne dersiniz? Gurme çay kültürüne ferahlata...

Dünyanın farklı bölgelerinden getirilen gurme çay keyfinizi, eşsiz bir çikolata ile taçlandırmaya ne dersiniz? Gurme çay kültürüne ferahlatan tatlar katan Chado ve çikolatanın ustası Lindt, çay ve çikolatanın sürpriz uyumunu, lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Siz hiç gurme çayınızı, leziz bir çikolatayla denediniz mi? Kulağa alışılmışın dışında gelen bu ikili, çay ve çikolata tutkunlarını ortak bir lezzet paydasında buluşturuyor. Dünyanın 15 farklı ülkesinden 50’nin üzerinde çay çeşidini tüketicilerinin beğenisine sunan Chado ile Lindt Çikolata Ustaları’nın mükemmeliyetçi yaklaşımları, çay ve çikolatanın eşsiz uyumunu gün yüzüne çıkarıyor.

Gurme damaklar bu ikiliyi çok sevecek…
Çay ve çikolata arasında uyum sağlamak için, aromalı çaylarla farklı tatlara sahip aromalı bir çikolata; hafif aromalı çaylarla ise yoğun kakao içeren sade bir çikolata tercih edebilirsiniz. Chado ve Lindt uzmanları, çay ve çikolata çeşitlerini eşleştirdi. Siz de yeni tatlarla, yepyeni bir lezzet deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.

Chado Sencha - Lindt Excellence Sütlü: Japonya'da en çok tüketilen çay çeşidi olan Sencha, çok sıcak suyla demlendiğinde daha kuvvetli hatta biraz buruk; daha düşük sıcaklıkta suyla demlendiğinde (örneğin 80 derece su sıcaklığında) yumuşak bir tada bir sahip olur. Damak tadınıza göre demleyebileceğiniz Chado Sencha, Lindt Excellence Sütlü’nün yumuşak tadıyla muhteşem bir uyum sağlıyor.

Chado Lapsang Souchong - Lindt Excellence %85 Kakao: Çin'in Fujian bölgesinde yetişen büyük ebatlı çay yapraklarından elde edilen bu tütsülü siyah çayın tadını daha da iyi hissetmek için yoğun bitter tadına sahip Lindt Excellence %85 Kakao’yu tercih edebilirsiniz.

Chado Green Dragon - Lindt Excellence Portakal: Az oksidasyon işlemine uğramış, açık yeşil renkte yapraklara sahip Green Dragon Oolong Çayı, portakal tadını yoğun olarak hissedeceğiniz Lindt Excellence Portakal sıra dışı bir lezzet deneyimi yaşatıyor.


Chado Blue Flowers Earl Grey - Lindt Excellence %70 Kakao: Hindistan'ın Nilgiri bölgesinde yetişen kaliteli siyah çay yapraklarının, Mavi Malva çiçeği ve İtalya'da yetiştirilen Bergamut bitkisi ile harmanlanması ile elde edilen Blue Flowers Earl Grey’in yoğun tadı, Lindt Excellence serisinin %70 kakao içeren çeşidiyle mükemmel bir birliktelik sunuyor.

Chado Chai Masala - Lindt Lindor Sütlü: Chai Masala, Hindistan’da “çay” anlamına gelen “chai”nin en sık tüketilen şekli olan Chai Masala, bu bölgede yetiştirilen çayların çeşitli baharatlar ile karıştırılmasıyla elde ediliyor. Dış kabuğu kırıldığında içindeki yumuşak ve karşı konulmaz dolgunun erimesiyle damakta eşsiz bir tat bırakan Lindt Lindor Sütlü ile Chai Masala vazgeçilmez ikiliniz olmaya aday.
Fav


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe