Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Düşlerden Gelen Lezzet

Beta Tea dünyanın çeşitli bölgelerinden özenle seçtiği taze çay yaprakları ve damakta özel tatlar bırakan enfes aromalarla harmanladığı Tera...

Beta Tea dünyanın çeşitli bölgelerinden özenle seçtiği taze çay yaprakları ve damakta özel tatlar bırakan enfes aromalarla harmanladığı Tera Nova Koleksiyonu’nu çay tutkunlarının beğenisine sundu.

Pink, Yellow, Soft Green, Brown, Blue ve Green olmak üzere altı farklı lezzetten oluşan yeni çayların yirmi gramlık özel ambalajlar ile hediyelik tasarım kutuda bir araya gelmesiyle oluşan Tera Nova Koleksiyonu sizin ve sevdiklerinizin farklı lezzetleri deneyimleyerek geçmişe ve geleceğe sıra dışı bir yolculuk yapmanızı sağlayacak.

Buruk ve dağ aromalı siyah çayın çilek lezzetiyle buluştuğu Tera Nova Pink, yumuşak içimi ve tatlı kokusuyla sizi çocukluğunuza götürürken, Tera Nova Yellow’un içerdiği siyah çay ve limon aromasının mükemmel uyumuyla kendinizi birden serin ve baş döndürücü kokusuyla bir limon bahçesinde bulacaksınız.

Çin’in Fujian bölgesinde yetişen ve sağlık alanında da adından sıkça bahsedilen Oolong çayıyla birleşen limon ve portakal aroması ile Tera Nova Soft Green sizi tazeleyecek ve zinde hissettirecek.
Tera Nova Brown demlediğiniz an siyah çayın içinde açan şeftali yapraklarının kokusu ve görüntüsüyle sıcacık bir yaz gününü fincanınıza konuk edecek. Tera Nova Blue ise Srilanka’da yetişen çok özel siyah çay ve ona yakışarak eşlik eden asil Earl Grey aroması sayesinde kendinizi adeta 19. yy’da gibi hissetmenize sebep olacak.

Yeşil çay yaprakları ve yasemin çiçeğinin emek ve sabırla tek tek sarılmasıyla elde edilen zarif Jasmine Pearl çayının taze lezzetini Tera Nova Green’le yudumlarken rahatlayıp tatlı düşlere dalabileceksiniz.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe