Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Enfes boğaz menüsüyle benzersiz tatlar

Dünya mutfağının en leziz örneklerini misafirleriyle buluşturan, Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel içerisindeki Carême Restaurant, mevsim ...

Dünya mutfağının en leziz örneklerini misafirleriyle buluşturan, Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel içerisindeki Carême Restaurant, mevsim balıkları menü alternatifiyle balık severleri benzersiz bir lezzet şölenine davet ediyor

Executive şefi ve deneyimli mutfak kadrosu ile dünya mutfağının özenle seçilmiş tariflerini bir arada sunan Carême Restaurant, balığın denizlerde artmaya başladığı bu dönemde su ürünleri menü alternatifleriyle iştahınızı kabartıyor.

Carême Restaurant’ın şık atmosferinde, öğle ve akşam yemekleri bir ziyafet havasına bürünüyor. Gurmelere yakışır tat ve görkemli sunumu ile leziz ve sağlıklı seçeneklerin sunulduğu mevsim balıkları menüsüyle misafirlerini ağırlayan Carême Restaurant, lezzetten ödün vermeyen konukların vazgeçilmezi oluyor.

Boğaz Menüsü

Başlangıç olarak verilen “Sardalya Salamura” ve “Taze Meze Çeşitleri” yemeğe başlarken hem gözünüze hem de damak zevkinize hitap ediyor. Ara sıcak tercihi olarak ise Panelenerek derin yağda kızartılmış “Halka Kalamar” ve özel sosu çok güzel bir alternatif. “Damla Sakızı Aromalı Kremalı Balık Çorbası” size daha önceden denemediğiniz bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Ana yemek tercihiniz arasında yer alan “Palamut” ızgara olarak ya da mısır unu ile tavada çıtır çıtır pişirilmiş “Tekir” ve yağlı “İstavrit” ise siz tam olarak doyuma ulaştırıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok