Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Gizli kahramanlarla sınırsız konfor mutfağınızda!

Mutfaktaki mutluluğumuz için yeni fikirlerin sonu yok! Tasarımcılar ve mühendisler, mutfakta çalışırken karşımıza çıkabilecek en küçük soru...

Mutfaktaki mutluluğumuz için yeni fikirlerin sonu yok! Tasarımcılar ve mühendisler, mutfakta çalışırken karşımıza çıkabilecek en küçük sorunu bile analiz ediyor; zaman kazandıran, konforumuzu artıran gizli ayrıntılarla ve Häfele’den iyi fikirlerle hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyorlar.

Zamanımızın önemli kısmını geçirdiğimiz mutfağımızın her yönüyle mükemmel olmasını bekleriz. Evimizin atmosferine uygun renkleri ve stili olan, yaşam tarzımız ve yemek alışkanlıklarımıza göre akıllıca planlanmış, düzenli, temiz ve konforlu bir mutfağımız olsun isteriz. Hem kendimiz hem de mutfağımızı paylaştığımız herkesin mutluluğu için gereklidir bu. Häfele’de “tıkır tıkır” çalışan bir mutfak için yeni teknolojilerle geliştirilen her aksesuar bu amaçla tasarlanıyor: Kolayca açılıp kapanan çekmeceler, hafifleyen kapaklar, sizi asla yarı yolda bırakmayan menteşeler, şıklığı tamamlayan kulplar ve uzun ömürlü ankastreler, dünyayı sığdırabileceğiniz boy ve tezgah altı kiler sistemleri gibi... Şık görünümleriyle, hayatımıza getirdiği kolaylıklarla bizim mutfağımızla duygusal bağ kurmamızı ve kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan ürünler, Häfele’nin mutfağınızdaki gizli kahramanlarıdır aslında.

Tezgah arasını değerlendirmek…
Mutfağımızın her santimetrekaresi değerli. Yemek hazırlarken elimizin altında, kolayca ulaşabileceğimiz noktada olması gereken tüm gereçleri saklayabileceğimiz en uygun alan, tezgah arasıdır. Häfele’nin kullanışlı askı ve organizasyon sistemi Linero, mutfaklarda bir hazırlık ve pişirme asistanı gibi çalışıyor. Linero askı ve organizasyon sistemi, yemek kitabı, havlular ya da renk renk baharatlarla dolduğunda mutfağa şıklık katan dekoratif bir ürüne de dönüşüyor.

Tezgah arasını değerlendirmek, mutfakta konforlu bir kullanım alanı sağlar; yemek hazırlarken zaman kazandırır. Linero sisteminde, tablet bilgisayarların ya da yemek kitaplarının kolay okunabilecek biçimde yerleştirebileceği bir çözüm de bulunuyor. Ayrıca tencere kapağı rafı, yemek pişirirken nereye koyacağımız bilemediğimiz tencere kapaklarını yerleştirme sorununu da akıllı bir detayla ortadan kaldırıyor.

İstediğiniz yere taşıyın, kolayca yerleştirin!
Mutfak temizliğinde sıkça kullandığımız deterjanları, temizlik malzemelerini bir arada tutmak ve gerektiğinde kolayca ulaşmamızı sağlayan yenilik yine Häfele’den geliyor. Mutfakta lavabonun altına monte edilen Portero, özel ray sistemiyle tümüyle dolabın dışına çıkan, istendiğinde birbirinden ayrılarak taşınabilen tel sepetlerden oluşuyor.

Parlak fikir!
Ocak arkası, mutfağın belki de en atıl kalan bölgelerinden biri. Ama o alanı da değerlendirmenin ve işlevsellik katmanın şık bir çözümü var. Häfele’nin yenilikçi ürünlerinden biri olan ocak arkası ışıklı panel, hem yemek yaparken işi kolaylaştırıyor sağlıyor hem de gözü yormayan ışığıyla hoş bir atmosfer yaratıyor. Üstelik yemek yaparken sıçrayan yağ lekeleri de kolayca temizlenebiliryor.

Gizli yardımcı
Mutfakta hayatı kolaylaştıran gizli yardımcılardan biri de Häfele’nin en pratik tasarımlarından biri olan Step-Fix katlanır merdiven. Gerektiğinde açıp kullanmak için alt dolapta kapaklı küçük bir alana gizleyebileceğiniz bir ürün. İşiniz bittiğinde, kolayca katlanıp bir sihir gibi ortadan kaldırılabiliyor.
Häfele mutfaktaki mutluluğunuz için yeni fikirler üretmeye devam ediyor ve birbirinden farklı ve işlevsel çözümleriyle mutfaklarda konfora yer açıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok