Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Godiva yeni mağazasında ünlü isimleri ağırladı!

Çikolata ve lüksün buluştuğu lezzetin markası Godiva kısa bir aradan sonra yeniden cemiyetin ünlü isimlerinin katılımıyla düzenlenen buluşma...

Çikolata ve lüksün buluştuğu lezzetin markası Godiva kısa bir aradan sonra yeniden cemiyetin ünlü isimlerinin katılımıyla düzenlenen buluşmayla Nişantaşı’ndaki yeni mağazasının kapılarını açtı. Godiva’nın yeni mağazası büyük beğeni topladı.


Godiva, Nişantaşı’nın en köklü caddesi Abdi İpekçi’de açılan yeni mağazasında renkli isimleri ağırladı.

Siren Ertan, Ayşe Kucuroğlu, Nilgün Gülen, Özlem Cankurtaran, Zuhal Şeker ve Sitare Akdilek gibi isimlerin katılımıyla düzenlenen buluşma, Godiva dünyasının birbirinden lezzetli çikolatalarıyla renklendi.

Zarif el yapımı çikolatalarını, eşsiz tadı ve sunumuyla 1926 yılından beri Belçika’dan tüm dünyaya ulaştıran Godiva, kısa bir aradan sonra eski semtine geri döndü. Mart 2015’te kapanan Godiva Nişantaşı mağazası yeni yerinde, ince düşünülmüş ayrıntılarla döşenmiş mağazasında çikolata severleri bekliyor.

Yeni mağazada, Godiva’nın köklü geçmişinden gelen özel pralinler, Godiva Gold Ballotin ve Gold Box’lar içerisinde sunuluyor. Hediye alternatifi olarak, müşterilerin seçeceği pralinler seçkin markaların hediye kutularına yerleştirilerek farklı lezzetler oluşturulabiliyor.

Godiva, Nişantaşı, Bağdat Caddesi, Zorlu Center ve İstinye Park mağazalarının yanı sıra, Ankara ve Bursa’da bulunan 10 ayrı Godiva noktasında lezzet severleri muhteşem çikolata tecrübesi yaşamaya davet ediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok