Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Herkesi Ekran Başına Kitleyecek Digital Oyun #DoldurDoldurabilirsen!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yepyeni buzdolabı Profilo Maksima’yı tüketicilere daha yakından tanıtmak amacıyla bir de oyun tasarladı.  Dol...

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yepyeni buzdolabı Profilo Maksima’yı tüketicilere daha yakından tanıtmak amacıyla bir de oyun tasarladı. 

DoldurDoldurabilirsen adını taşıyan oyunda 559 litre iç hacme sahip yeni Profilo Maksima’yı verilen sürede doldurmayı başaran oyuncular Profilo’dan hediyeler kazanacak.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin hacim, fonksiyonellik ve enerji tasarrufu beklentilerini optimum seviyede karşılayan ve derin dondurucusu alt bölümünde konumlanan yeni kombi buzdolabı serisi Maksima’yı tanıtmak amacıyla tasarladığı eğlenceli oyun tıpkı adından da anlaşılacağı gibi 559 Litre kapasiteli buzdolabını doldurmayı içeriyor. www.doldurdoldurabilirsen.com adresinden oynanabilen oyunun amacı, 90 saniye boyunca yukarıdan düşen farklı hacme sahip nesneleri buzdolabına sürükleyerek yerleştirmek.

Bir Buzdolabını Doldurmak Bu kadar Zor Olmamıştı!
Eğlenceli olduğu kadar da zorlayıcı olan Doldurdoldurabilirsen oyunu sırasında buzdolabına konulmaması gereken nesneler de oyuna girerek oyuncuları şaşırtiyor. Dolaba yerleştirilen her yanlış nesne için toplam oyun süresinden 5 saniye azalırken oyuncular 90 saniye tamamlandığında kaç litrelik alan doldurduklarını ve Profilo buzdolabında doldurabilecekleri daha ne kadar alan kaldığını da görebilecek.

90 saniyede yeni Profilo Maksima’nın 559 litrelik iç hacmini dolduranlar arasından her 50.kişiye olmak üzere 25 kişi Profilo’dan dijital tartı ve 3’lü saklama kapları kazanma şansı yakalayacak. Katılım sınırlaması olmaksızın, oyuncuların istedikleri kadar oynayabileceği ‘Doldur Doldurabilirsen’i aynı zamanda sosyal medya hesapları Facebook ve Instagram’dan da paylaşmak mümkün.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe