Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mevsimine özel porçini menüsü tüm lezzetiyle

İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından biri olan Gina, İtalyan mutfağı severler için porçini mantarlı lezzetlerin bulunduğu çok özel ...

İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından biri olan Gina, İtalyan mutfağı severler için porçini mantarlı lezzetlerin bulunduğu çok özel bir menü hazırladı. Klasik ve modern İtalyan yemeklerinin en güzel örneklerini sunan Gina, porçini mevsiminde misafirlerini bu özel lezzetten mahrum bırakmıyor.

Gerçek İtalyan lezzetlerinin sunmasının yanı sıra rahat ve keyifli ortamıyla misafirlerine her zaman en iyisini sunan Gina, keyifli molaların, öğle ve akşam yemeklerinin bir numaralı adresi olarak biliniyor. Şehrin merkezinde, günlük hayatın keşmekeşinden uzaklaşarak kaliteli vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olan Gina, misafirleri için “La Stagione Dei Porçini” isimli çok özel bir porçini menüsü hazırladı.

Gina mantar ailesinin en lezzetli türü olarak kabul edilen porçiniyi kullanarak başlangıçtan tatlıya kadar 5 farklı lezzet hazırladı. Yemeğe hafif bir başlangıç yapmak isteyenler için hazırlanan “Porçini Salatası” roka, pecorino peyniri ve incir balzamik ile sunulurken damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakan “Porçini mantar çorbası” ise mercanköşk aromalı porçini bruschetta ile hazırlanıyor.

Porçininin tüm aromasını damağında doyasıya hissetmek isteyenler için çok iyi bir alternatif olan “Izgara porçini” füme patates ve kıtır bresaola ile servis edilirken “Porçini mantarlı patates gnocchi” cevizli sos ve roka ile makarna severlerin beğenisine sunuluyor.

Bu enfes lezzetlere tatlı ile devam etmek isteyenler için hazırlanan “Sıcak kestane ve porçini kek” fındıklı dondurma ile servis ediliyor ve yemeğinize keyifli bir son vermenizi sağlıyor.

Şık dekorasyonu, sıcak ortamı ve zarif sunumlarıyla Gina, misafirleri için özel olarak hazırladığı “La Stagione Dei Porçini” menüsü ve birbirinden iddialı İtalya yemekleriyle keyif tutkunlarının uğrak noktası oluyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe