Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Meyvelerin Suyunu Çıkarın Hastalığa Savaş Açın

Sağlıklı beslenmeye önem verenlerin tercihi meyve suları kış mevsiminde vücut direncini artırmak için iyi bir seçenek. Sağlık deposu meyvele...

Sağlıklı beslenmeye önem verenlerin tercihi meyve suları kış mevsiminde vücut direncini artırmak için iyi bir seçenek. Sağlık deposu meyveleri Emsan’ın Multi Press Meyve Sıkacağı ile sıkın, vücudunuzu kışın soğuğuna karşı hazırlayın.

Soğuyan havayla birlikte vücut direncini artıracak besinlere ihtiyaç duyarız. Hastalıkların vücudun dirençsiz anını kolladığı kış mevsiminde meyve suları ise en doğal çözüm. Emsan Multi Press Meyve Sıkacağı, vücudun vitamin ve sıvı ihtiyacını karşılayan meyve sularını hazırlamayı kolaylaştırarak kışın soğuğuna karşı vücudu güçlendiriyor.

Portakal ve limonun yanı sıra nar gibi büyük meyveleri sıkmakta kolaylık sağlayan, az posa geçirme özelliğine sahip paslanmaz çelik süzgeç sistemi ile Multi Press Meyve Sıkacağı, gerçek meyve lezzetini sofralarınıza taşıyor. Siyah ve kırmızı renk seçeneği, ergonomik yapısı ve paslanmaz çelik gövdesiyle uzun yıllar kullanım imkanı sağlayan Emsan Multi Press Meyve Sıkacağı ile meyvelerin suyunu çıkararak sevdikleriniz için en sağlıklı içecekleri hazırlayın.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe