Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfakta Çocuklara da Yer Açın

İster çalışan olsun ister ev hanımı tüm annelerin en çok zaman geçirdiği yerlerin başında mutfak gelir. Emsan, mutfakta vaktini çocuklarıyla...

İster çalışan olsun ister ev hanımı tüm annelerin en çok zaman geçirdiği yerlerin başında mutfak gelir. Emsan, mutfakta vaktini çocuklarıyla birlikte geçirmeyi sevenlere özel olarak tasarladığı yepyeni ürünüyle anne ve çocuklarını yüzünü güldürecek. 

Tava, tencere ve sos tenceresinden oluşan Hard Stone Üçlü Mini Set ile çocuklar mutfakta eğlenerek öğreniyor.

Anneler için çocuğuyla birlikte geçirdiği her aktivitenin ayrı bir önemi vardır. Mutfakta çocuğunuzla geçirilen zaman sadece keyifli bir an olmamakla birlikte, özgüven gelişimi ve sağlıklı beslenme konusunda da fayda sağlıyor. Mutfakların köklü markası Emsan’ın bunu düşünerek tasarladığı Hard Stone Üçlü Mini Set ile mutfakta çocuklarınıza da yer açın.

Emsan Hard Stone Üçlü Mini Set, yanmaz yapışmaz granit kaplama özelliğinin yanı sıra çocukların ilgisini çekecek canlı renklerden oluşuyor. Sos tenceresi, mini tencere ve tavadan oluşan Hard Stone Üçlü Mini Set, çocuklara yağ kullanmadan sağlıklı yiyecekler pişirilebileceğini de öğretiyor. Hard Stone Üçlü Mini Set, çizilme ve aşınmaya ekstra dayanıklı granit yapısıyla çocukların kullanımına da uygun.

Canlı sarı, mavi ve pembe renk seçenekleriyle dikkatleri üzerine toplayan Emsan Hard Stone Üçlü Mini Set ile mutfakların yeni kahramanları çocuklarınız olsun.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe