Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Pastacılar, Ustam’la hünerlerini yarıştıracak

Türkiye’nin en büyük yağ üreticilerinden Marsa’nın pastacılık sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyet gösteren markası Ustam tara...

Türkiye’nin en büyük yağ üreticilerinden Marsa’nın pastacılık sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyet gösteren markası Ustam tarafından bu yıl 4.sü gerçekleştirilecek olan " Ustam Pastacılık Yarışması" için geri sayım başladı. 

24 Kasım’da İstanbul Hilton Bomonti Hotel’inde düzenlenecek yarışmada pastacılar, Ustam’ın 30. yılına özel kutlama pastaları için hünerlerini konuşturacak.

“Ustaların Ustası’’ olmak için yarışacak katılımcılar; Aydan Üstkanat, Ayhan Sicimoğlu, Deniz Debedil, Haldun Tüzel, Zeki Açıköz ve Gabriele Sponza’dan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek.

Ustam’ın bundan 30 yıl önce pastacı ustalarının beklentilerine cevap vermek ve sektörün ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirildiğini belirten Marsa Genel Müdürü Sayın Adnan Özşahin “ Türkiye sınırlarının dışında 60’dan fazla ülkeye ihracat yapan ve dünya pastacılığını şekillendiren uluslararası bir marka olmanın gururunu yaşıyoruz. Ustam pastacılık yarışması da özel bir etkinliğimiz. Bu sene temamız doğum günü kutlamamız. Sonuçları heyecanla bekliyoruz” dedi.

Yarışma için 30 Ekim’e kadar başvurular kabul edilecek. Detaylara www.marsa.com.tr ve www.ustam.com.tr adresinden ulaşılabilecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe