Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Son yılların trendi glutensiz diyeti yapanlara

Backhaus, sağlığına önem verenlerin, çölyak hastaları ve gluten hassassiyeti olanların istediklerini özgürce yemeleri için glutensiz ürünler...

Backhaus, sağlığına önem verenlerin, çölyak hastaları ve gluten hassassiyeti olanların istediklerini özgürce yemeleri için glutensiz ürünlerinin çeşidini ve sayısını artırıyor. 

Backhaus şubelerinden özel bir sepet içerisinde sunulan glutensiz ürünlere önceden sipariş vermeden anında taptaze ulaşılabiliyor.

Sıra dışı ekmekleri ve tatları ile dikkatleri üzerine çeken Backhaus, glutensiz ürünlerine yepyeni lezzetler ekledi. Tatlı kuru pastadan bütün pastalara; muffinlerden ekmeklere kadar geniş bir yelpazede glutensiz ürünler sunuyor. Backhaus şeflerinin titizlikle hazırladığı glutensiz ürünler ile glutensiz beslenmeyi yaşam tarzına dönüştürenler, çölyak hastaları ve gluten intoleransı bulunanlar rahatlıkla istedikleri pasta, tatlı veya tuzlu lezzetlerin keyfini çıkarabiliyor.

Glutensiz Muffin Kek, Glutensiz Ekmekler, Glutensiz Browni Cevizli Dilim Pasta, Glutensiz Tuzlu Kuru Pasta, Glutensiz Tatlı Kuru Pasta, Glutensiz Yaş Pasta, Backhaus şubelerinde önceden sipariş vermeden her gün taze olarak yerini alıyor.

Son yılların trendi glutensiz diyeti yapanlar, arpa, buğday ve benzeri tahılları tüketmemesi gereken çölyak hastaları, gluten intoleransı bulunanlar için özel glutensiz undan yapılan Backhaus ekmekleri ayçekirdekli, haşhaşlı, cevizli ve benzeri birçok çeşidi ile fark yaratıyor. Tatlıdan vazgeçemeyenler için ise Glutensiz Muffin Kek ve Browni Cevizli Dilim Pasta ideal oluyor. Glutensiz undan hazırlanan 6 kişilik Glutensiz Yaş Pasta, Ayçekirdekli, Haşhaşlı Tuzlu Kuru pastalar ve tatlı kuru pasta çeşitleri gluten hassasiyeti olanların gözdesi oluyor.

Her geçen gün ürün çeşitliliğini artıran Backhaus’un kalitesinin ve eşsiz lezzetlerinin arkasında Almanya’da Backhaus’a destek veren 100’den fazla kişiden oluşan AR-GE ekibi ve dünyaca ünlü şefler bulunuyor.
Backhaus HakkındaBackhaus, özel olarak tasarlanan ekmek, kek, çörek, kurabiye, makaron ve pasta çeşitlerini en yüksek kalite standartlarına uyarak her gün taze üretiyor. Hansel ve Gretel’in masalındaki ekmek ve şeker evinden esinlenerek yaratılan Backhaus, Almanca “Fırın Evi” anlamına geliyor. Toplam 10 şubesi olan Backhaus’un şubelerinin 7 tanesi Fırın-Kafe, 3 tanesi Fırın-Restoran olarak hizmet veriyor. Üstün ürün ve hizmet kalite standartlarını korumak için hiçbir bayilik talebine olumlu cevap vermeyen Backhaus, tüm şubelerini kendisi işletiyor. Ayrıca Türkiye’nin en seçkin otellerindeki dünyaca ünlü şefler de misafirleri için Backhaus’un leziz ekmeklerini ve pastalarını tercih ediyor. 2014 itibari ile çoğu 5 yıldızlı otel, premium catering firmaları ve havayolu şirketleri olmak üzere 150’yi aşkın toptan müşterisine günlük unlu mamul ve pastacılık ürünleri sunan Backhaus ürünleri el yapımı ve günlük üretilerek taze sevk ediliyor.

Backhaus’un başarısının arkasında Duruk ailesinin gıda ve restorancılık sektöründe 40 seneyi aşkın tecrübesi bulunuyor. Backhaus markasını yaratırken İreks GmbH ile ortaklığından gelen 23 senelik ekmekçilik & pastacılık tecrübesi ile Gelik restoranlarından gelen 40 senelik restorancılık tecrübesini birleştiren Backhaus, Dr. Hilal Duruk ve Dr. Mehmet Çetin Duruk tarafından kurulmuştur ve şu anda oğulları Ömer Duruk ve Ege Duruk tarafından yönetilmektedir.
Fav ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe