Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türkiye’de ilk ve tek doğal granit ürünleri

Türkiye’de ilk ve tek doğal granit ürünleri Jumbo ile mutfaklarınızda... Mutfak hazırlık grubu ile yiyeceklere lezzet katan Jumbo, yeni ürün...

Türkiye’de ilk ve tek doğal granit ürünleri Jumbo ile mutfaklarınızda...

Mutfak hazırlık grubu ile yiyeceklere lezzet katan Jumbo, yeni ürünleriyle bu lezzeti sofralara da taşıyor. Türkiye’de ilk ve tek doğal granit ürünleri Jumbo kalitesiyle üretiliyor. Tek bir taş bloktan kesilmiş olan her Jumbo Doğal Granit ürünü eşsizdir.

Doğal Granit ürünleri, geleneksel tavalardan daha fazla ısı tutuyor ve bu ısıyı yavaş yavaş geri vererek yiyeceğin tüm besin değerlerini ve tadını koruyor. Böylece Jumbo ile mutfakta başlayan yolculuk sofranızda da lezzetini tüm sıcaklığıyla sürdürüyor.

Jumbo Doğal Granit ürünleri granit ızgara, granit ızgara tava, granit tava ve granit tencereden oluşuyor. Sağlıklı ve doğal yemek pişirmenin yanında şık sunumlar için Jumbo Doğal Granit ürünleri size en yakın mağazalarımızda.
JUMBO HAKKINDAJumbo, 1947’den bu yana zamansız tasarımları, kaliteli ve estetik ürünleriyle şık sofralarınızda zerafetinizin simgesi olmaya devam ediyor. En üst kalite çelikten üretilmiş nesilden nesile miras kalacak çatal bıçak takımları, sadelikle zerafeti buluşturan zevkinize uygun klasik ya da modern desenleriyle geniş porselen ürün gamı, mutfakta hayatınızı kolaylaştıracak, yemeğinizin lezzetine lezzet katacak pişirme gereçleri, sofralarınızda tarzınızı yansıtacak özel dokunuşlar için geniş aksesuar gamı ile Jumbo evinizin kalbinde.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe