Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yammi Makarna & Salata 10. yaşını kutladı

İtalyan makarna ve salata lezzetleriyle İstanbul'da son yıllarda büyük beğeni toplayan Yammi Makarna & Salata, 10. yaş gününü Barill...

İtalyan makarna ve salata lezzetleriyle İstanbul'da son yıllarda büyük beğeni toplayan Yammi Makarna & Salata, 10. yaş gününü Barilla sürprizleriyle kutladı.

İtalya'nın farklı bölgelerine ait lezzetlerini makarna, salata ve özel mönüsü ile ziyaretçilerine sunan Yammi Makarna & Salata, 10. yaşına özel Cevahir AVM'de gerçekleştirdiği organizasyonda misafirlerine Barilla'nın özel tarif kitapçıklarını hediye etti.

Gerçek İtalyan lezzetlerinin İstanbul Avrupa yakasındaki vazgeçilmez adreslerinden biri haline gelen Yammi Makarna & Salata, 10. yaş gününü, Barilla’nın sürprizleriyle renk kattığı özel bir organizasyonda misafirleri ile birlikte kutladı. Yammi Makarna & Salata Cevahir AVM’de düzenlenen etkinlikte, lezzetli mönülerini tadan konuklarına bu özel günün anısı olarak Barilla’nın özel tarif kitaplarını armağan etti.

Yıllardır sağlıklı ve kaliteli seçeneklerini birbirinden leziz soslarla zenginleştirerek misafirlerine büyük bir özenle sunan Yammi Makarna & Salata, yaratıcılığıyla dikkat çeken mekân konseptinin yanında, mönüsünde yer alan klasik ve bölgesel İtalyan lezzetleriyle konuklarının beğenisini kazanıyor.

2005 yılından bugüne geçen 10 yılda, İtalyan lezzetleri için favori adres olarak gösterilmelerinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Yammi Makarna & Salata Kurucusu Fatoş Kutluay, “Tüm dünyada, 7’den 70’e her yaştan insan için lezzetli, sağlıklı ve dengeli beslenmenin en önemli unsurlarından olan makarna, salata ve çorba ile misafirlerimize vitamin ve minerallerle dolu keyifli bir mönü oluşturduk.

Her gün özenle seçtiğimiz malzemelerimizi, İtalyan gastronomi kültürünün en önemli temsilcisi Barilla’nın makarna ve sosları eşliğinde büyük bir özenle konuklarımızın beğenisine sunuyoruz” dedi.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok