Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Bütçeye “Dost” Serisine Yeni Lezzetler

Ürün yelpazesini genişletmeye devam eden DOYGUN, bütçeye dost fiyatları ile dikkat çeken Dost serisine yeni üyeler ekledi. Dost Hamburger, D...

Ürün yelpazesini genişletmeye devam eden DOYGUN, bütçeye dost fiyatları ile dikkat çeken Dost serisine yeni üyeler ekledi. Dost Hamburger, Dost Sandviç ve Dost Tost, pratik, kaliteli ve aynı zamanda ekonomik lezzetler için biçilmiş kaftan.


Her yaşa ve damak zevkine uygun ekmekler ve unlu mamuller üreten DOYGUN’un Dost serisine katılan yeni ürünleri raflardaki yerini aldı. Dost Hamburger 1,69 TL, Dost Sandviç ve Dost Tost 1,99 TL’lik iddialı fiyatlara sahip. Hamburger ve sandviç ekmekleri 6’lı paketlerde satışa sunuluyor.

Şeffaf ambalajda hijyenik ekmekler

DOYGUN Dost serisi ürünleri, şeffaf ambalaj tasarımıyla ekmeği görerek almayı mümkün kılıyor. El değmeden üretilen ve paketlenen DOYGUN Ekmekler, gerek üretim teknolojisi gerekse ambalajları sayesinde sofralara hijyenik bir şekilde ulaşıyor.

DOYGUN Dost serisinin, Tam Buğdaylı, Çavdarlı ve Geleneksel Beyaz Köy Ekmeği’ne yeni eklenen Hamburger, Sandviç ve Tost ekmekleri ile 6 üyesi oldu.

İstanbul, Kocaeli ve Tekirdağ bölgesinde, 2 binin üzerinde perakende noktasında satışa sunulan DOYGUN’un ürün çeşitleri, hayvansal katkı maddesi içermeyen, tamamen bitkisel içerikli ve GDO’suz ürünler.

Türkiye’de paketli ekmekte Helal Gıda Belgesi’ni alan ilk firma olan DOYGUN, ülkemizin en modern ekmek ve unlu mamul üretim tesislerinden birine sahip.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe