Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Damak tadına göre sen karıştır!

Coca-Cola’nın buzlu çay markası FUSE TEA, yeni ürünü Fuse tea Sen Karıştır ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Buzlu çay severler artık, FU...

Coca-Cola’nın buzlu çay markası FUSE TEA, yeni ürünü Fuse tea Sen Karıştır ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Buzlu çay severler artık, FUSE TEA’nin tadını kendi damak tatlarına göre, istedikleri şekilde hazırlıyorlar!

Coca-Cola’nın buzlu çay markası Fuse tea, Türkiye’de bir ilke imza atarak, “Damak tadına göre kişiselleştirilebilen” yeni ürünü ile meraklılarıyla buluşuyor. Yeni, konsantre Fuse tea Sen Karıştır ile buzlu çay severler artık içeceklerini, diledikleri yoğunlukta ve lezzette, hatta sıcak ya da soğuk olarak hazırlayabiliyorlar.

Damak tadına göre kişiselleştirilebilen şeftali aromasıyla raflarda yerini alan Fuse tea Sen Karıştır ile 330 ml paketten, 2.3 litreye kadar çaylı içecek elde edilebiliyor. Türkiye’de bir ilk olan Fuse tea Sen Karıştır, buzlu çay lezzetinden vazgeçemeyenlere, 1 ölçü şuruba 6 ölçü su ekleyerek toplam 7 ölçü ile alışık olduğunuz Fuse tea tadını hazırlayabilme imkanı sunuyor.

Farklılıkların birleşmesi anlamına gelen füzyon kelimesinden alınan ilhamla yaratılan, siyah çay ile meyve aromalarının birleşmesiyle ortaya çıkan Fuse tea’nin; şeftali aromalı yenilikçi içeceği Fuse tea Sen Karıştır, şimdi raflarda...
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe