Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Evlerin en favori ürünlerinden

Ürün portföyünü tamamen yenileyen ve geliştiren Conti Küçük Ev Aletleri, rondo ve tost makineleriyle yeni yılda sofralarınızı şenlendiriyor....

Ürün portföyünü tamamen yenileyen ve geliştiren Conti Küçük Ev Aletleri, rondo ve tost makineleriyle yeni yılda sofralarınızı şenlendiriyor.

Hem ergonomik tasarımları hem de son teknoloji ürünleriyle Conti, yepyeni ürün gamını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Evlerin en favori ürünlerinden olan Conti rondo ve tost makineleri, mutfağın en büyük yardımcıları arasında yer alıyor.

Dumansız ızgara ve tost keyfi
Evde dumansız ızgara keyfi yaşatan Conti tost makinesi, elektrikli ızgara, 4 kademeli farklı ısı ayarı, diyet ızgara özelliği, kolayca çıkarılabilen ve yıkanabilen teflon plakalarıyla mutfağın yeni gözdesi oluyor. Ürünün yapışmayan teflon plakları sayesinde birbirinden güzel tostlar yapabilir sabah kahvaltılarınızı keyfe dönüştürebilirsiniz.

2000W ve geniş pişirme yüzeyine sahip Conti tost makinesi, 180 derece açılabilen ısıtıcı üst gövde, çift taraflı ızgara, dikey saklanabilme özelliğiyle hayatınızı kolaylaştırıyor.

Rondoyla zaman tasarrufu sağlayın..
Hızlı doğrama için zaman kazandıran Conti doğrayıcının 1lt’lik geniş hacimli cam haznesi, paslanmaz çelik bıçaklı kompakt doğrayıcının aksesuarları bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliğiyle temizlikte pratiklik sağlıyor. Tek tuş kullanımı ve bir metre kablo uzunluğu ise extra kullanım kolaylığı sağlayarak sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmenize yardımcı oluyor.

Conti’nin yepyeni yeni yıl hediye seçenekleriyle hazırlayacağınız mükemmel sofralarda sevdiklerinizle leziz yemekler yiyerek keyifli dakikaların tadını çıkarabilirsiniz.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe