Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Grip salgınından detoks ile korunun

Soğuk kış günlerinin yavaş yavaş kendini hissettirmeye başlamasıyla birlikte grip vakaları da artış gösterdi. Detoks, soğuk havalarda kendin...

Soğuk kış günlerinin yavaş yavaş kendini hissettirmeye başlamasıyla birlikte grip vakaları da artış gösterdi. Detoks, soğuk havalarda kendini gösteren gripten korunmak için faydalı bir yöntem olarak uzmanlar tarafından öneriliyor. 


Vitalis Life’ın kilolarca meyve ve sebze kullanarak ürettiği tüm besin değerlerini içeren özel kürleri, vücudun direncini artırarak mevsimsel hastalıklara karşı koruyor.

Mevsim geçişlerinde artan grip gibi kolayca bulaşabilen hastalıklardan uzak durabilmek için vücut direncini yüksek tutmak gerekiyor. Bol bol vitamin alıp vücudun direncini arttırabilmek için de kilolarca meyve ve sebze tüketmek gerekiyor fakat bu uygulanabilir bir yöntem değil. Ancak Vitalis Life’ın kilolarca sebze ve meyveden ürettiği juice karışımları ile besinlerden maksimum derecede fayda sağlamak ve hastalıklardan korunmak mümkün. Vitalis Life, grip vakalarına karşı özellikle Basic Detox ve Advanced Detox kürlerini öneriyor.

İçeriğindeki temel arındırıcı gıdalar sayesinde vücudu toksinlerden arındıran ve canlandıran Vitalis Life Basic Detox, detoksa yeni başlayacak olanlar için birebir. Bu özel kürle alınan vitaminler, mevsimsel hastalıklara karşı direnci arttırıyor. Basic Detox, meyve ağırlığı diğer ürünlere göre daha fazla olduğu için damak tadı açısından da daha tatmin edici. Vücudu hem fiziksel hem de psikolojik olarak detoksa hazırlama aşamasında da kullanılan bu kürün kalori değeri 900.

Hastalıklara karşı doğal kalkan
Sağlıklı yaşamı, hayat tarzı haline getirenlerin kolayca uygulayabileceği Advanced Detox ise içeriğinde bulunan güçlü karışımlarıyla ileri düzey arınma sağlarken bağışıklık sistemini güçlendirip, vücudun enerjisini arttırıyor. Kalori değeri 896 olan bu kür, vücutta hastalıklara karşı doğal kalkan görevi görüyor.

Vitalis Life’ın özenle hazırlanan juice karışımları ile siz de toksinlerden arınarak bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin, hastalıklara karşı direnin.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok