Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İtalyan devinin Türkiyedeki yatırımları 25 milyonu aşacak

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Gr...

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’de beyaz eşya, ankastre ve süpürge pazarında büyüme hedefliyor. 2016 yılında Türkiye’ye yaptığı toplam yatırım miktarını 25 milyon Euro’ya çıkaracak olan Candy Hoover Group, Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard’ı da piyasaya sürdü.

Avrupa’nın en büyük beyaz eşya üreticilerinden Candy Group’un çatısı altında bulunan elektrikli süpürgenin mucidi Hoover, Türkiye’deki üretimine 2007 yılında Eskişehir’de 56 bin metrekarelik üretim tesisinde başladı. Eskişehir’deki tesis, kısa sürede Candy Group’un Avrupa'daki yeni fırın ve ocak üretim üssü haline dönüştü. Candy Group 2009 yılında da Türkiye için önemli bir yatırım kararı daha alarak kurutma makinesi fabrikasını İngiltere’den Eskişehir'e taşıdı. Şu an Hoover’in Avrupa’ya pazarladığı tüm ankastre ürünler, Eskişehir’deki fabrikada üretiliyor.

Eskişehir bilim merkezi oluyor
Türkiye pazarında büyümesini sürdüren Hoover, 2011 ve 2015 yılları arasında Türkiye’ye 19,5 milyon Euro’luk yatırımını, 2016 yılı sonunda toplam 25 milyona çıkaracak. Hoover’in Eskişehir’deki Doruk İşletmesi’nde onaylanan ve projelendirilen AR-GE merkezi projesi de 2016 yılının ilk aylarında faaliyete geçirilecek. TÜBİTAK destekli proje, Avrupa’ya bilim üreten bir merkez olacak. AB ülkeleri pazarında 100 milyon Euro’dan fazla ihracat hacmi bulunan Hoover; İtalya, Fransa, İspanya, Rusya, Türkiye ve Çin olmak üzere 6 ülkede üretim yapıyor. Yıllık satış rakamları 6,5 milyon adetin üzerinde olan Hoover, 2015 yılı içinde Türkiye’de yaklaşık 1 milyon adet üretim gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Türkiye'nin ilk tam Wi-Fi donanımlı beyaz eşya serisi
1945 yılından bu yana beyaz eşya ve elektrikli ev aletleriyle kadınların hayatını kolaylaştıran Hoover, yeni Wizard ürün serisi ile de Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Hoover’in Wizard ürün serisinde, uzaktan kontrol edebilen ilk tam Wi-Fi bağlantılı çamaşır ve bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbaz ve buzdolabı bulunuyor. Hoover’in yeni serisi ile cihazları kontrol etmek için artık evde olmaya gerek kalmayacak.

Devrim niteliğindeki Hoover Wizard serisinin Wi-Fi uygulaması, Windows dizüstü/masaüstü bilgisayarlarda, 4.0 sonrası Google Play, Android cihazlarda veya iOS 7 ve sonrası Apple cihazlarda kullanılabiliyor. Uygulama ile kullanıcılar, dışarıdayken evlerindeki cihazların durumunu kontrol edip görüntüleyebilmenin yanı sıra enerji tüketimini izleyip favori programlara erişebiliyor. Hoover Wizard serisi, 78 litrelik çok fonksiyonlu bir fırın, 16 kişilik yemek takımı kapasiteli bir bulaşık makinesi ve 13 kg kapasiteli bir çamaşır makinesi ile geniş ailelerin de kurtarıcısı oluyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe