Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Lezzetten şaşmayanların yeni rotası

Son dönemde, güzelliği ve sakinliği ile İstanbul’un öne çıkan semtlerinden Tuzla’da açılan “Şakın Dana” yoğun iş temposundan kaçmak isteyenl...

Son dönemde, güzelliği ve sakinliği ile İstanbul’un öne çıkan semtlerinden Tuzla’da açılan “Şakın Dana” yoğun iş temposundan kaçmak isteyenlerin yeni adresi. 

Şaşkın Dana, kırmızı etten vazgeçemeyenlere lezzetli menüsü, modern ve sıcak atmosferi ile keyifli bir ortam sunuyor.

Şaşkın Dana; kasap, köfte, burger konsepti ile iddialı…

Tuzla’nın keyfini çıkarmak için önce biraz enerji depolayalım diyorsanız, yeniliklerin restoranı olmak için yola çıkan mekanda, özgün lezzetlerin ve sıcaklığın tadını çıkarabilirsiniz.
Menüsündeki zengin ve eğlenceli içeriklerle fark yaratan Şaşkın Dana’da hamburgerler; çeşitli yeşillikler, özel sos ve patates kızartması ile servis ediliyor. Hamburger istemiyorsanız köfte, kuzu şiş, kuzu beyti, kuzu pirzola, küşneme, dana antrikot, dana bonfile ve karışık ızgara da tercih edeceğiniz diğer alternatifler olabilir. Sıvama kıymayla özel olarak hazırlanan kasap lahmacun ise Şaşkın Dana’nın en iddialı lezzetlerinden.

Kısaca menüde, hamburgerden “özel kasap” lahmacuna, köfte ve ızgara çeşitlerinden ev yapımı tatlı ve baklavaya kadar birçok lezzet seçeneğini bulabilirsiniz.

Eğlenceli hamburger seçimleri damakları şenlendiriyor

Etlerini Bandırma’nın özel besi çiftliklerinden getiren Şaşkın Dana, aynı zamanda kasap hizmeti de veriyor. Şaşkın Dana’da hamburger köfteleri önceden hazırlanmıyor, sipariş verildiği anda kıyması taze çekilerek sunum yapılıyor. Şaşkın Tavuk, Şaşkın Burger, Şaşırmış Burger, Çok Şaşırmış Burger gibi eğlenceli hamburger seçimleri damak tadınıza hitap ediyor. Küçük misafirleri için çeşitli sürprizler de sunan mekan, çocuklu ailelerin rahat etmesini sağlıyor.

Şaşkın Dana lezzetini evinde tatmak isteyenler için sipariş hizmeti de bulunuyor, karar sizin…
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok