Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

McD Café’den kışlık keyifler

McDonald’s’ın kahve zinciri McD Café, yeni ve farklı seçenekler ile menüsünü zenginleştirmeye devam ediyor. Her sezona özel, tüketici beklen...

McDonald’s’ın kahve zinciri McD Café, yeni ve farklı seçenekler ile menüsünü zenginleştirmeye devam ediyor. Her sezona özel, tüketici beklentilerini yakından izleyerek yeni ürünler geliştiren McD Café’nin kışa özel lezzetleri ise 9 Kasım itibariyle satışa çıkıyor.

McDonald’s’a özel üretilen Arabica kahve çekirdeklerinden hazırlanan Bitter Çikolatalı Portakallı Latte bitter çikolata ve portakalın uyumuyla yepyeni bir Latte deneyimi yaşatırken Cookie'li Cappuccino, kurabiye lezzeti ve Cappuccino sıcaklığını kış soğuklarında birlikte sunuyor. Fındıklı Bademli Flat White ise fındık ve badem ikilisinin enfes buluşmasından doğan tadı ile fark yaratıyor.

McD Café, kahve tutkunları için espresso’dan capuccino’ya, flat white’dan americano’ya, latte’den Türk kahvesine, frappe’den smoothie’ye kadar birçok sıcak ve soğuk içecek seçenekleri sunuyor. Diğer taraftan birbirinden lezzetli kek, kurabiye, muffin, cheesecake gibi tatlılar da kahvelere eşlik ediyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok