Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıklı Seçeneklerle Daha Zinde ve Canlı Hissedeceksiniz

‘Düşük kalori ve yüksek besin değeri’ prensibine dayalı yaklaşımıyla hizmet veren Saf Mutfak; rafine şeker, tuz, margarin ve beyaz un içerme...

‘Düşük kalori ve yüksek besin değeri’ prensibine dayalı yaklaşımıyla hizmet veren Saf Mutfak; rafine şeker, tuz, margarin ve beyaz un içermeyen mutfağında, küresel lezzetlerle Türk mutfağının klasik seçeneklerini harmanlıyor

Artık çoğumuzun bildiği üzere, beslenmemiz sağlığımızı etkileyen faktörlerin başında hatta belki de en önemlisi haline geldi. Son yıllarda yapılan araştırmalar da gösteriyor ki düşünce ve duygularımız bile beslenme şeklimizden büyük oranda etkileniyor. Günlük hayatımızda hepimiz tecrübe etmişizdir ki besin değeri yüksek yiyecekler ile enerjimiz artar, canlılık kazanır ve kendimizi çok daha iyi hissederiz.

Oysa gelişen teknoloji ve değişen seçimler nedeniyle, günümüzde yediğimiz yiyeceklerin çoğu yüksek kalorili ve besin değeri düşük seçeneklerden oluşuyor. Üstelik yine bilimsel bir gerçek var ki; pişirilen besinler, yüksek sıcaklıkta birçok besin değerini kaybediyor. Çünkü 41 derecenin üzerine çıkıldığında enzimlerin ve proteinlerin yapıları bozuluyor, besin değerleri azalıyor.

Modern yaşamın getirdiği yeni mutfak kültürüne alternatif bir yaklaşım sunan Saf Mutfak; düşük kalorili ancak besin değeri yüksek, dolayısıyla da insan bedeni için son derece sağlıklı yiyeceklerle beslenirken, aynı zamanda keyifli menüler tatmak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.

Tüm Lezzetler 41 Derecenin Altında Pişiyor

Saf Mutfak’ta, içeriğinde çoğunlukla sebze-meyve, çiğ kuruyemişler, baklagiller ve doğal ürünler kullanılan ve ağırlıklı olarak pişirilmeden hazırlanan raw-vegan menüler sunuluyor. 41 derecenin altında pişirme yöntemi sayesinde; yiyeceklerin tat, koku ve besin değerleri korunup, vücudumuza enerji veren enzimlerin canlı kalması, vitamin ve minerallerin hasar görmemeleri sağlanıyor. Bu da vücudumuzdaki hücrelerin onarılmasına ve yenilenmesine yardımcı olurken enerji seviyemizi artırıyor.

Rafine şeker, tuz, margarin ve beyaz un içermeyen mutfağında, küresel lezzetlerle Türk lezzetlerini harmanlayan Saf Mutfak’ta kaju peynirli dürüm, pancar ravioli, vegan lahmacun gibi yaratıcı yemeklerle karşılaşırken; yüksek alkali özellikteki çeşitli meyve-sebze suyu kokteyllerinin keyfini çıkarabiliyorsunuz.

Daha İyi Sindirim, Daha Yüksek Enerji!

Saf’ın ‘iyi ve besleyici malzemeler seçmekten, pişirme yöntemleri ve yeme deneyimine kadar olan bütün unsurları kapsayan sağlıklı beslenme yaklaşımı’ deneyenlere; daha iyi bir sindirim ve yüksek enerji ve zindelik, arındırıcı ve alkalize edici bir etki, kilo verme, müthiş bir sağlık hissi, çevreyle ve yediği yiyecekle bağ kurma fırsatı sunuyor.

Saf’ın sağlıklı mutfağında, raw&vegan yiyecekler; işlenmemiş, taze, tam, yaşayan/canlı gıdalardan elde ediliyor. Böylelikle meyveler, sebzeler, yeşillikler, sert kabuklu yemişler ve tohumlar çiğ veya buharda pişirilmiş olarak doğal hallerinde tüketiliyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe