Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sevdiklerinize en şık hediye

Emsan, yeni yılda sevdiklerine ne alacağına karar veremeyenler için tencere takımından değirmene, mugdan cezve setine birbirinden şık, özel ...

Emsan, yeni yılda sevdiklerine ne alacağına karar veremeyenler için tencere takımından değirmene, mugdan cezve setine birbirinden şık, özel ve kullanışlı hediye seçeneklerini sunuyor.

Sevdiklerimizle birlikte geçirdiğimiz özel anlardan biri olan yılbaşı kutlamaları hediyesiz olmaz. Yılardır özel anlarımızı taçlandıran Emsan, yılbaşı sofralarını renklendirmek isteyenler için güzel seçenekler sunuyor. Emsan’ın kaymayı önleyen silikon tabanı, porselen süzgeç ve kapağıyla demleyerek çay içmek isteyenlerin büyük bir keyifle kullanacağı muglar, sıcacık bir hediye alternatifi oluyor.

Emsan’ın kırmızı renk seçenekleriyle 4 parçadan oluşan Dilan Cezve Seti, tuz ve karabiberi öğütmede yardımcı olacak Verna Değirmen, granit kaplaması ve silikon tutacağıyla severek kullanılacak Duracast 9 parça Hard Stone Tencere Seti ile sevdiklerinize hem kolaylık hem şıklığı hediye edin.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe