Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türk mutfağına günün dokunuşu

Düzenlediği birbirinden farklı etkinlikleri ile de misafirleriyle buluşan Elite World Otelleri, bu kez Modern Türk Mutfağı menüsü ile lezzet...

Düzenlediği birbirinden farklı etkinlikleri ile de misafirleriyle buluşan Elite World Otelleri, bu kez Modern Türk Mutfağı menüsü ile lezzet düşkünlerini bir araya getiriyor olacak. 

Elite World İstanbul Otel The Brasserie ve Elite World Business Otel L’oliva restoranlarında 7-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek Modern Türk Mutfağı etkinliğinde, geçmişi uzun yıllara dayanan Türk mutfağı, temel özellikleri bozulmadan görsel ve faklı tatlar da birleştirilerek sunuluyor olunacak.

Elite World Otelleri, Taksim’deki Elite World İstanbul Otel’de yer alan The Brassarie ve Florya’daki Elite World Business Otel’de yer alan L’oliva restoranlarında, 7-20 Aralık tarihleri arasında Modern Türk Mutfağı menüsü ile çok özel lezzetleri birarada sunuyor olacak.

Geçmişi uzun yıllara dayanan Türk mutfağının, temel özellikleri bozulmadan görsel ve faklı tatlar da birleştirilerek sunulacak olan Modern Türk Mutfağı menüsünde; keçi peyniri krotonları ile lavanta ateşinde tütsülenmiş közde patlıcan çorbası, fesleğenli tereyağ köpüğü ve kızartılmış keş ile kızıcık tarhanası ve peynir dolgulu hingel mantısı, kişnişli balkabağı püresi ve romesco sos ile Kanlıca mantarlı dil balığı ruloları ve limon sorbe ile incir ezmesi üzerinde Dut pekmezli höşmerim yer alıyor.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe