Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Türk – Osmanlı mutfağının en değerli tatlarından

Sütlü tatlının ustası Bolulu Hasan Usta yepyeni bir lezzet sunuyor. Türk – Osmanlı mutfağının en değerli tatlarından olan lokum şimdi ustası...


Sütlü tatlının ustası Bolulu Hasan Usta yepyeni bir lezzet sunuyor. Türk – Osmanlı mutfağının en değerli tatlarından olan lokum şimdi ustasından evlere konuk oluyor. Bolulu Hasan Usta ayrıcalığı ile sizleri bekliyor.

Misafir ikramında, kahvenin yanında, bayram ziyaretlerinde, hayırlı işlerde hep baş köşede yerini alır lokum. Tatlı yiyip, tatlı konuşmak için yepyeni bir lezzet sunan Bolulu Hasan Usta’nın taze kavrulmuş fıstıklı lokumları ile ağzınızın tadı her daim hep yerinde.

Sunduğu her ürününde doğallığı ön planda tutan sütlü tatlının ustası Bolulu Hasan Usta, şimdilerde yepyeni bir lezzetle karşınızda. Gerek bayram, gerek özel günlerin olmazsa olmazı lokumlar en doğal malzemelerle hazırlanıp, evlerinize konuk oluyor. Fıstığın ağızda bıraktığı enfes tat, lokumun damakta bıraktığı haz ile lokumun en doğal hali Bolulu Hasan Usta ayrıcalığı ile sizleri bekliyor.

23 ilde toplam 124 şube ile sütlü tatlı devi olan Bolulu Hasan Usta, sunduğu her ürünüyle lezzet şöleni yaşatacak.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe