Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Artık yemek takımınızı tek tek oluşturabilirsiniz

Emsan, sofralarını yenilemek isteyenler için yepyeni Rustica serisiyle sade ve şık tabak modellerini sunuyor.  Servis tabağı, çukur tabak, p...


Emsan, sofralarını yenilemek isteyenler için yepyeni Rustica serisiyle sade ve şık tabak modellerini sunuyor. 
Servis tabağı, çukur tabak, pasta tabağı ve çorba kaselerini ayrı ayrı oluşturmak isteyenler Emsan’ın 6’lı ya da tek tek tabaklarıyla artık istedikleri sayıda ürün alarak yemek takımlarını istedikleri sayıda oluşturabiliyor.

Sofraların vazgeçilmez markası Emsan’ın yeni Rustica yemek takımları sofraları süslemeye başladı. Çorba kasesi, servis tabağı, pasta tabağı ya da çukur tabağından oluşan Emsan’ın Rustica serisinin şık ve sade tasarımları göz dolduruyor. Kadınların ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran Emsan, kalabalık yemek takımlarını satın almak istemeyenler için farklı alternatifler hazırladı. Sır altı teknolojisi ile üretilen Rustica serisi, bulaşık makinesinde yıkandığında bile renkleri canlılığını uzun yıllar koruyor.

Yeni Rustica Serisi’nin pastel tonlarındaki mavi ve pembe renk seçenekleri lezzetli yemeklerinizle birleşerek hem damağınıza hem de gözünüze hitap ediyor. İhtiyaca göre tek tek ya da 6’lı olarak satın alınabilen Emsan’ın Rustica serisi günlük kullanım için güzel bir alternatif olacak. Uygun fiyata satışa sunulan Rustica Serisi ile en güzel sofraları siz kurun.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok