Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Çorba Ustası ile Birbirinden Sağlıklı Lezzetler

Evde taneli ve süzme çorba, komposto, soğuk içecek, tatlı, reçel ve mama hazırlamak artık çok kolay… Malzemeleri bütün bütün attığınız ve ge...

Evde taneli ve süzme çorba, komposto, soğuk içecek, tatlı, reçel ve mama hazırlamak artık çok kolay… Malzemeleri bütün bütün attığınız ve gerisini ona bıraktığınız Philips Çorba Ustası; sizin için doğruyor, karıştırıyor ve pişiriyor.

Bu kış çorbalarınızı, beş farklı programa sahip Philips Çorba Ustası pişirecek. Sağlıklı çelik hazneli Philips Çorba Ustası, güvenli kullanım için kapak kapanmadan ısıtmaya başlamıyor, otomatik zaman ayarı sayesinde taşma derdi olmadan tarifiniz hazır olduğunda otomatik olarak duruyor. Ergonomik ve ısı yalıtımlı tutacakları sayesinde elinizin yanma riski olmadan çorbanızı kolayca servis edebiliyorsunuz.

Farklı tarifler için 5 ayrı programı olan Philips Çorba Ustası’yla çorbanızı yaklaşık 20 dakikada hazırlayıp, 40 dakika da sıcak ve servise hazır tutabiliyorsunuz. Mükemmel doğrama ve karıştırma için çift bıçaklı blender ve çok güçlü motorun yanı sıra 1,2 litrelik paslanmaz çelik haznesi olan Philips Çorba Ustası’yla 4-6 kişilik çorbalar pişirmek mümkün. Philips Çorba Ustası’nı temizlemek de çok kolay.

Mutfaktaki en büyük yardımcınız
Annelerden yalnız yaşayan erkeklere ve hatta çalışan kadınlara kadar herkesin mutfaktaki en büyük yardımcısı olacak Philips Çorba Ustası ile bu soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak birbirinden besleyici ve sağlıklı lezzetler hazırlamak çok kolay.
Fav

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe